Kell aggódnom HIV fertőzés miatt?
17 éves idióta vagyok.
Augusztus vége felé cseppet részegen sétálgattam a városban. Odajött hozzám első látásra egy tök jó csaj (ekkor még semmit sem sejtettem)
Hogy ő egy 5ösért cumizik, győzködött vagy 5percig mondom jóvan gyere. Aztán odáig fajult h mondta tegyem be +5ert, volt nálam gumi modom jóvan. Háttal állt nekem, csaj behelyezte ő valahová mindegy én csinaltam ahogy kell. Csináltuk, egy jó 2 perc mulva kihuztam és láttam hogy kiszakadt a gumi. Lehúztam és visszatetette sejtem h hova. Egy jó fél perc után elkezdtem gondolkodni hogy ez így nem lesz jó inkább haggyuk abba.
Abbahagytuk. Másnap fb-n nézem a csajt vagy nemtom minek nevezzem és kiderült h transzi.
Lehet nevetni szidni vagy akármit én már beleőrültem h hogy lehettem ilyen seggfej.
Majdnem 4 hónap alatt egyébként semmilyen tünetem nem volt,semmi panaszom.
Mit gondoltok, elkaphattam valamit?
Amiatt ne aggódj hogy transzi volt, nincs ebben semmi rossz. :) Én szívesen kipróbálnám egy transzival, nekem izgatóak. :)
Viszont a fertőzés miatt kicsit aggódhatsz, mert van rá esély, persze egyáltalán nem biztos hogy ő HIV+ volt, és ha az is volt akkor sem biztos hogy el is kaptad. Persze az esély megvan rá. A helyedben elmennék egy komplex szűrésre, nemcsak HIV-re. Amúgy a HIV szűrés ingyenes. A HIV-nek 4 hónap alatt nem szokott tünete lenni, csak évek múlva általában.
Keress egy STD szűrést, és menj el, kérj egy komplex szűrést. Kb 15.000,- forintból megvan az összes ha államira mész. Ha el is kaptál valamit, akkor még időben szűrve jól gyógyítható a többség, ha meg nem kaptál el semmit, akkor megnyugszol legalább.
Itt tájékozódhatsz egy kicsit előtte:
https://www.youtube.com/watch?v=K4AcAfxF5_s
https://www.youtube.com/watch?v=XDlL1cb8MIA
Egyébként azért kezdtem el aggódni, mivel pár napja beteg vagyok, és úgy adta ki az időpont h a betegségem 1. napjára kaptam időpontot vérvételre És ezek lettek az eredmények:
WBC: ref.tartomány:<4.20-10.80<
-Eredmény: 11.18G/l magas
Neutrofil: <40.0-74.0<
-Eredmény: 74.3% magas
Limfocita: <19.0-39.0<
-Eredmény: 16.9% alacsony
Abszolút limfocita viszon jó tartományban van, 1.89G/l és 0.84-4.32 között a jó.
Na most tudjuk, hogy a HIV egyenesen a limfocitákat támadja
Limfocita egy fehérvérsejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!