Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki szerint hatástalan a...

Aki szerint hatástalan a COVID oltás, az mit gondol, hogyan védjük magunkat?

Figyelt kérdés
Krónikus betegségekkel, különböző autoimmun betegségekkel, különféle élethelyzetekben stb.
2022. febr. 10. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 A kérdező kommentje:

Miért lenne uszítás? Amit ti csináltok, nem az?

Most találkoztam ismerősömmel. Még az oltások előtt átment rajtuk a kór, anyukája meghalt, ő maga megszenvedte, krónikus fáradtság szindrómája volt utána, végleges egészségkárosodásokat szenvedett. És az oltás ellen van.

Emberek 50-60%-a szenved szívkárosodást, voltaképpen COVID után hobbisportolni is életveszélyes, rengetegen szenvednek végleges egészségkárosodásokat.

Ha szerintetek az oltás nem enyhíti ezek valószínűségét, akkor mi az, ami igen?

2022. febr. 10. 12:14
 12/87 anonim ***** válasza:
67%

"Emberek 50-60%-a szenved szívkárosodást,"

Ja inkább az oltás után. Voltam én is covidos, semmi tünetem nem maradt utána. Munkaundor max, de az már előtte is megvolt. :D

2022. febr. 10. 12:22
 13/87 anonim ***** válasza:
73%

Nekem 21 éves barátom halt bele pár nap után a Pfizer oltásba, szívizomgyulladást kapott.

Oltatlanul nem lehet baja a szívnek, a covid inkább a tüdőt támadja.

2022. febr. 10. 12:24
 14/87 A kérdező kommentje:

12

Csak lehet, ha futni járnál, abba belehaltál volna utána.

2022. febr. 10. 12:26
 15/87 A kérdező kommentje:

13

Az immunrendszer támadja a szívet. Mint például szélsőséges esetben foggyulladások esetén is.

2022. febr. 10. 12:28
 16/87 anonim ***** válasza:
75%

"12

Csak lehet, ha futni járnál, abba belehaltál volna utána."

El kell, hogy keserítselek, aktívan sportok és semmi bajom nem lett.

Ellenben olyat ismerek, aki a szuper mrns vakcina után 3 hétre meghalt.

2022. febr. 10. 12:28
 17/87 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de mostmár nem hiszem el ezeket a meséket. Milliárdok lettek beoltva. Nem részletezem, milyen intelligencia (annak a hiánya) kell, hogy egyes emberek elhiggyenek ilyen szintű összeesküvéseket.

Amúgy legközelebb 6-8 hét és kardiológiai vizsgálat után sportolj, ha elkapod a COVID-ot.

2022. febr. 10. 12:32
 18/87 anonim ***** válasza:
82%

"Ne haragudj, de mostmár nem hiszem el ezeket a meséket. Milliárdok lettek beoltva. Nem részletezem, milyen intelligencia (annak a hiánya) kell, hogy egyes emberek elhiggyenek ilyen szintű összeesküvéseket.

Amúgy legközelebb 6-8 hét és kardiológiai vizsgálat után sportolj, ha elkapod a COVID-ot."

Igen gondolom csak azokat forrásokat tartod hitelesnek, amit az m1 az arcodba tol, tényleg nagyon tanult lehetsz, nézzed csak.

Én inkább annak hiszek, amit saját szememmel láttam.

2022. febr. 10. 12:39
 19/87 A kérdező kommentje:

4-5 éve nincs tévém.

Én nem annak hiszek, amit látok, mert amit látok, az nem reprezentatív.

Ugyanakkor hogy-hogy nem, ugyanazt látom, amit olvasni nemzetközi forrásokban és amit tényleg hozzáértő emberek mondanak. Ennél az oldalnál maradva a Tudományok kategória, fb Szektpikusok a hülyeség ellen. Mindenhol értékes tanulmányokat, cikkeket szoktak linkelni.

2022. febr. 10. 12:47
 20/87 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, a meghamisított statisztika reprezentatív (az oltás miatt bekövetkezett haláleseteket próbálják eltusolni, nem egy ismerős halt meg és mindegyiknek szívroham vagy trombózis volt a halál oka papíron ami véletlenül következett be az oltás után pár nappal vagy perccel) de ha van a faludban 2000 ember amiből 1000 oltott és oltás után 2 héten belül elhunyt abból 10 az már nem reprezentatív.

A saját szemünknek kell hinni igenis! Nagy, de még ellenőrizhető méretű közösségekben teljesen valós arányokat lehet megfigyelni.

2022. febr. 10. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!