Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki szerint hatástalan a...

Aki szerint hatástalan a COVID oltás, az mit gondol, hogyan védjük magunkat?

Figyelt kérdés
Krónikus betegségekkel, különböző autoimmun betegségekkel, különféle élethelyzetekben stb.
2022. febr. 10. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
82%
Úgy mint 100 000 éve is, immunrendszerrel mondjuk.
2022. febr. 10. 11:30
 2/87 anonim ***** válasza:
69%

Mi az, hogy akik szerint hatástalan? Olyan, mintha őket kérnéd számon, mi közük nekik a betegek védelméhez? Az ő felelősségük? A természetre is rá lehet bízni. Vagy hatásos oltóanyagot fejleszteni. Eddig hogy védték magukat a (felsőlégúti) fertőző megbetegedésektől az ilyen betegek?

Egyébként meg akinek józan paraszti esze van és nem süketvak vagy remete azok szerint minimum megkérdőjelezhető az oltás hatékonysága. Ha csak ujjaimon számolom mennyi oltott/mennyi beteg vs. oltás előtt mennyi beteg.

2022. febr. 10. 11:33
 3/87 anonim ***** válasza:
79%

Amiket felsoroltál arra minden más vírusos fertőzés is veszélyes lehet és szokott is lenni.

Egy legyengült immunrendszerű embert egy "egyszerű" influenza is el tud vinni.

2022. febr. 10. 11:34
 4/87 A kérdező kommentje:

3

Közel se annyira, mint a COVID. Pláne poszt-COVID meg ilyenek...

2022. febr. 10. 11:40
 5/87 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, látom a pirosakból nem ilyen válaszokra számítottál. Nem mentek be az erdőbe az emberek?

Nem jött be:(

2022. febr. 10. 11:41
 6/87 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy nem hatásos! Papát és egy közeli barátomat is elvitte pár nap alatt a Pfizer.
2022. febr. 10. 11:45
 7/87 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként is mit törődik egy összevissza beteg azzal, hogy mások milyen védekezést tartanak jónnak??? Aki akar oltasson, ha hisz benne és van oltóanyag éljen a lehetőséggel! Nincs megtiltva.
2022. febr. 10. 11:46
 8/87 anonim ***** válasza:
76%

#4 Aki veszélyeztetve érzi magát, az elmegy és beoltatja magát.

Viszont akinek nincs szüksége az oltásra, arra miért kell mindenféle ellehetetlenítéssel ráerőltetni??

Nem feltétlen az oltással van bajom, hanem a köré felhúzott jogszabályokkal!

2022. febr. 10. 11:46
 9/87 anonim ***** válasza:
70%

Rengeteg oltatlan ismerősöm van. Egy sem került nemhogy kórházba, de még lélegeztetőre sem. Legtöbbjük pár napos náthaként élte meg. Én kétszer voltam covidos, másodszorra észre sem vettem, véletlen derült ki.

Antitestem sokkal több van, mint többszörösen oltott ismerőseim átlagának, akik egyébként az oltás ellenére is elkapták a fertőzést. Némelyik kórházba is került.

Például Izrael teljes népessége be van oltva, mégis tombol ott a vírus.

Csak egy értelmes indokot kérek, hogy a fentiek alapján minek oltassam be magam.

2022. febr. 10. 11:52
 10/87 anonim ***** válasza:
62%
9# kérdező nem ilyen válaszokra számított, most morogva nyomja a pirosat, nem sikerült az uszigatás. Szerintem már vissza se jön:(
2022. febr. 10. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!