Létezhet hogy a kórházakban ilyen arányok vannak, hogy 31 betegből csak 4 oltatlan, ha igen akkor teljesen hatástalan az oltás?
Teljes mellszélességgel oltáspárti vagyok, így mondom: simàn lehet!
Gondolj bele, ha idősebb a beteg, simán 10-11-12 hónapja kapta az oltást, semmi hatása nincs már.
Kb 5 hónapja nyomják, hogy oltakozz a 3.-kal, lassan a 4. Aktuális annak akit sorban elsőként oltottak.
Viszont ha megnézed, én nulla 3x oltottat látok a listán, miközben átlagban minden 3. magyar 3x oltott.
Azert ez elmond valamit…
Több mint egy éve oltanak már, lassan a csak 2 oltásosak egyenlőek lesznek a 0 oltással védelem szempontjából.
A 2 X Sinopharm még egészséges ÉS fiatal embereknél is olyan 4-5, max 6 hónap múlva, mint a semmi. Ha az emberre valamelyik nem igaz, akkor 2-3 hónap múlva már semmit se ér.
Legalábbis nekem ilyesmi a benyomásom.
A cikkbe gyorsan belenézve sok Sinopharm-ost láttam.
#3:
Ez tűnt fel nekem is. Sino feltűnően sok van.
Közben pl Sputnikot nem látok, pedig az oroszt és a kínait is kb 1-1 millió ember kapta meg…
2: Teljesen jogos észrevétel.
Én is úgy értelmezem, hogy épp azt bizonyítja ez a kép, hogy hatásos az oltás. (Csak épp 4-6 hónap alatt veszít a hatékonyságaból, ezért fontos az emlékeztető)
De! Elég kis merítés. Manipulálni is lehet bármilyen fotót. Minden hírt érdemes fenntartással kezelni.
4
Sok idős kapta, náluk nem annyira hatékony. Plusz ők kapták elsők között = régen kapták.
Ezen kívül nekem is alig lett tőle antitestem, kb 3,5-4 hónap után védtelennek számítottam (fiatal vagyok, de nem egészséges).
#5:
Igazad van, mindent lehet manipulálni, mégsem gondolom manipuláltnak.
Eddig is sejthető volt, hogy a kormány azért nem oszt meg hivatalos adatokat, mert az rájuk nézve kínos eredményt adna. Sokszor sejtettük, hogy a kínaival kapcsolatban…
Az eddigi kommunikációból látszik, hogy ami a kormánynak pozitív, azt azonnal nagy dobra verik.
Afelől pedig ne legyen kétségünk, hogy van-e oltási adat a betegekről… Nyáron bekerültem a baleseti ambulanciára, a betegfelvételnél 5 percen át elemezte, hogy mikor milyen oltást kaptam, hol, hogyan.
Az sem érdekelt volna senkit, ha a kezem a hátamba van állítva, a lényeg az oltásom, az ambuláns lap is ennek ecsetelésével indul, sorokon át, majd az 5.-6. sorban hogy eltörtem a kezem 😀
Azért nézzük meg ápoló szemmel ezt a táblázatot. Ami elsőre feltűnő, hogy az oltottak között van olyan, aki pépes ételt kap. Átlagban a nagyon idősek kapnak pépes ételt. Plusz, ha ki van írva az étkezés, akkor jó esetben nincsenek lélegeztetve, csak kórházban vannak pozitív teszttel, de korántsem biztos, hogy a Covid miatt.
Üdv: egy szakápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!