Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltottak miért félnek az...

Az oltottak miért félnek az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés

Nemrég láttam egy videót, egy repülőgépen játszódott indulás előtt. Az egyik utas kikérte magának, hogy olyan ember mellé kapott helyet, aki nincs beoltva. Elkezdett hisztizni, hogy hogyan lehet ez, és márpedig ő nem fog így utazni, hogy oltatlan utas ül mellette. - Kérdezem én... Hogy ha ő be van oltva, akkor mégis mitől fél? Nem az az oltatlan ember fogja okozni a vesztét, hiszen jó eséllyel egészséges, és negatív teszt nélkül nem is utazhat. De ez hagyján. Aki viszont be van oltva, az ugyanúgy fertőzhet, úgyhogy lehet pont a fordított lehetőség állna fenn itt, mégpedig, hogy ő lehet tünetmentesen utazik, de megfertőzheti a szerencsétlent mellette...- Ennek pedig baja volt, hogy egy olyan ember ül mellette, aki nincs beoltva. Hisztizett mint állat, a stewardessek nem tudták megnyugtatni. Majd jött a hátra jött pilóta, és megmondta a szemébe teljesen nyugodt hangnemben, hogy az ő járatán nem lesz diszkrimináció, és hogy szálljon le a gépről. A nő megsértődött és leszállt.

Na ez szerintem egy jó példa volt ide, de van ezen kívül rengeteg. Én csak tényleg nem értem, ha valaki be van oltva, annak mi félnivalója van egy oltatlantól. Szerintetek?

2021. dec. 19. 01:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Az oltott delikvens valószínűleg olyan mentalitással bírhatott, mint az itteni első válaszoló. Valószínűleg provokálni akart, aztán végül ő járt pórul. Egyébként, azt nem tudom, hogy az egyik utas honnan tudja a másikról, hogy az be van oltva vagy sem. Szerintem szimpla provokáció volt a célja, a saját frusztrációjának a levezetése, a saját igazának a fitogtatása. Sajnos ez az embertípus az oltáshiszti nélkül is találna valami más provokálni valót, gondoljunk csak a Karen-jelenségre. De most ez az oltott-oltatlan mizéria pont a kedvükre való... de az is lehet, hogy csak rendesen benyelte az oltáspropagandát.
2021. dec. 19. 02:21
 2/23 A kérdező kommentje:
8-as. Valószínűleg helyetfoglalás előtt rákérdezett.
2021. dec. 19. 02:27
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Pszichológia. Hatott rá a tömeghipnózis.
2021. dec. 19. 02:31
 4/23 anonim ***** válasza:
59%
És hogy derült ki, hogy nincs beoltva? Vmi kamu fake videó. Ennyi. Ebből indultál ki.
2021. dec. 19. 02:45
 5/23 A kérdező kommentje:
12. Már írtam korábban. De ez nem fake videó...De ha fake is lenne, ettől függetlenül millió oltott fél az oltatlanoktól. Ez csak egy példa volt.
2021. dec. 19. 02:49
 6/23 anonim ***** válasza:
20%
Egész pontosan hol írtad?
2021. dec. 19. 02:51
 7/23 A kérdező kommentje:
10-es komment, a 8-as válaszára. nehéz visszalapozni az első oldalra?
2021. dec. 19. 02:53
 8/23 anonim ***** válasza:
71%
Mert buták, sajnos.
2021. dec. 19. 07:07
 9/23 anonim válasza:
70%
Mert esetükben sikeres volt a teljes agymosás.
2021. dec. 19. 10:07
 10/23 anonim ***** válasza:
13%

Nem ismerem a fenti sztorit, annyit tudok, amennyit írtál. Én lehet azt se bánnám, ha oltatlant fel se engednének a gépre, de az oltottat is friss negatív PCR eredménnyel.

Diszkriminációról akkor beszélünk, amikor az illető nem tehet arról, ami miatt diszkriminálják.

Ha a világ lakosságának 99,9999%-a be lenne oltva rövid időn belül, akkor vagy rég elfelejthettük volna a járványt, vagy legalábbis nem volna ekkora a baj.

Én személyesen félek a vírustól. Oltatlanban gyorsabban szaporodik, ha akkora adagot nyelek be belőle, az kórházba tesz, mert nem vagyok egészséges. Az első két oltás nem használt, így a harmadik olyan, mintha egy darab lett volna, ráadásul nem az aktuális mutációk ellen.

2021. dec. 19. 10:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!