Van itt még valaki, aki oltatlan és soha nem volt covidos?
Figyelt kérdés
Merkely mindenkit azzal riogatott, hogy december végéig mindenki el fogja kapni.2021. dec. 27. 13:05
A kérdező szavazást indított:
Jelen!
Ilyen nem létezik, mindenki átesett már tünetmentesen a fertőzésen!
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Csak a szándékos riogatás megy, nagyon sokan vannak aki egyáltalán nem fogékonyak rá!
2/7 anonim válasza:
Oltatlan vok és nem kaptam sose el, nem is fogom. Halálos vírus,futnak 3x oltatni Xdd
3/7 anonim válasza:
Itt vagyok. Lehet hogy voltam, de nem tudok róla, mert akkor annyira gyenge volt. Viszont lehetőségem lett volna lenni, mert sokszor voltam olyan társaságban, ahol a társaság egy vagy több tagja igazoltan covidos volt.
4/7 anonim válasza:
Decembe végéig van még 4 nap úgyhogy reménykedek hogy még elkapom :DDD
5/7 anonim válasza:
Nemrég voltam beteg 3 év óta először. Csináltunk tesztet, nem volt antitestem. Elvileg nem voltam covidos.
6/7 anonim válasza:
Én elkaptam decemberben oltatlanul, na és? Örülök neki, mert most már végre tudom, hogy van természetes védettségem. Még egy ok, hogy ne kérjem az oltást.
7/7 anonim válasza:
Még van 2 nap gyerekek, ne kiabáljátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!