Miert erdemes beadatni az oltast ha ugy is elkaphatod sot meg is hallhatsz? Csak erdekel en meg nem oltattam be magam.
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 17:55
61/64 anonim válasza:
#60: mert az anafilaxiás sokk az micsoda, ha nem "betegség" vagy legalábbis életet veszélyeztető korallapot? A patogenezis az a folyamat, amely elvezet az adott állapothoz, ezáltal az anafilaxiás sokknak is van patogenezise. Ami nem minden esetben visszavezethető allergiára! Igen, valakinek a meglévő mogyoró allergiája, ami kiváltja a folyamatot. Valakinek meg egy nyomorult oltás. Attól még nem lett "allergiás" az oltásra, csak érzékenyen reagált rá a szervezete. Az allergiás sokk helytelen kifejezés.
62/64 anonim válasza:
61.
Te most csak provokálsz, nem hiszem, hogy tényleg van ilyen buta ember...
De minden esetben visszavezethető allergiára! És, de oltásnál is az egyik vagy több összetevőre való allergia okozza.
Amúgy szerinted azt hogy nevezzük ha érzékenyen reagál valamire a szervezet?? Mert szerintem allergiának.
Továbbra is allergiás sokknak hívják.
63/64 anonim válasza:
#62: nem provokálok, de ne haragudj már meguntam. Leírtam mi az oka, te rácáfoltál egy "márpedig akkor is az" szintű érvvel, ezzel már végképp nem tudok mit kezdeni. Van 4 féle túlérzékenységi reakció, nem fekete fehér az egész.
64/64 anonim válasza:
Igen, mindet allergiának hívják.
Belinkeltem már hivatalos forrást is nem tudom mit kéne még "érvelnem" a tények mellett. Te viszont szó szerint csak a "márpedig akkor sem az" válaszokat írod... semmivel nem tudtad azt alátámasztani!
Innentől kezdve nem érdekelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!