Miert erdemes beadatni az oltast ha ugy is elkaphatod sot meg is hallhatsz? Csak erdekel en meg nem oltattam be magam.
"anafilaxiás (és nem allergiás, nomenklatúrára illene figyelni, valamelyik válaszban olvastam..) sokkot"
Az anafilaxiás sokk másnéven allergiás sokk...
" de: PL az USA Pfizet oltási statisztikája. Az oltottak 0,002%-a halt meg covid fertőzésben 2 adag Pfizer után. Nyári adat"
Az komoly. nyári adat, oltás akkor pár hónapja volt.
A covid teljes első hullámában kb. 1 teljes év alatt év alatt 0.04% halt meg, amikor még nem volt oltás.
1-es és 25-ös, légyszi linkeljétek be azt a nyári amerikai statisztikát, amiről beszéltetek. Én ezt találtam:
Eszerint az USÁ-ban sosem volt 6-7-szeresnél nagyobb különbség a teljeskörűen beoltott és az oltatlan emberek halálozási aránya között. Tehát még a kísérletek alapján beígért 90-95%-os hatékonyságot sem hozzák a vakcinák, egyik sem.
47. A budai allergiaközpont csak nem hívja helytelenül, rögtön a 2. mondatában...
A mondókádnak meg nincs lényege, ugyanis azt a gyógyszert nem kötelező szedni.
#48 [link]
És akkor ezekből az adatokból mégis milyen logika alapján jött le ez a következtetésed: "Eszerint az USÁ-ban sosem volt 6-7-szeresnél nagyobb különbség a teljeskörűen beoltott és az oltatlan emberek halálozási aránya között. Tehát még a kísérletek alapján beígért 90-95%-os hatékonyságot sem hozzák a vakcinák, egyik sem." ?
De vegyünk egy júliusig tartó adatot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!