Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miert erdemes beadatni az...

Miert erdemes beadatni az oltast ha ugy is elkaphatod sot meg is hallhatsz? Csak erdekel en meg nem oltattam be magam.

Figyelt kérdés

2021. dec. 16. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
81%

"Itt te nem érted, mit beszélsz. Mi hozzáértők tudod egyetemen tanultunk, nem a tv-ből meg az indexről :)"

Te írtad a médiát ember! A média tudtommal a net, tv, újság... azt írtad aki a médiának hisz az konteós! De a média pont azt sugalja, hogy oltassd be magad!

2021. dec. 16. 19:21
 32/64 anonim ***** válasza:
27%
Nem, a neten, mint pl. itt te is, terjesztik a kóros téveszméket, mint pl. hogy az oltastól meghalsz, az oltasban chip van etc etc. Ti butak meg elhiszitek, ezért vagytok ti birkák :)
2021. dec. 16. 19:31
 33/64 anonim ***** válasza:
81%

"Nem, a neten, mint pl. itt te is, terjesztik a kóros téveszméket, mint pl. hogy az oltastól meghalsz, az oltasban chip van etc etc. Ti butak meg elhiszitek, ezért vagytok ti birkák :)"

Nem terjesztettem semmit, én nem hiszek az oltásban chip van és hasonlókban, pusztán azt mondtam, hogy az oltásnak is van kockázata...

2021. dec. 16. 19:35
 34/64 anonim ***** válasza:
22%
Igen, ezt mondtad, mert képtelen vagy az alapfogalmaknak utánanézni, pedig a lepontozgatás helyett annak valami értelme is lenne.
2021. dec. 16. 19:37
 35/64 anonim ***** válasza:
86%

Jó lenne ha tudnád mit jelent a kockázat szó!

Te is csak lepontozni tudsz...

2021. dec. 16. 19:38
 36/64 anonim ***** válasza:
26%
Nézz utána, hajra!
2021. dec. 16. 19:46
 37/64 anonim ***** válasza:
86%

Tessék!

Kockázat fogalma:

A negatív hatással fenyegető események (lehetséges következmények) bekövetkeztének esélye. A kockázatot a veszély hozza létre.

Tehát most már érted milyen hülyeséget írtál? Azt írtad nincs semmilyen kockázata az oltásnak, holott a súlyos mellékhatások és az allergiás sokk is az! És ne állíts olyan hülyeséget sem, hogy senkinél nem volt ilyen, mert nem igaz!

2021. dec. 16. 19:52
 38/64 anonim ***** válasza:
22%
Ez egy általános megfogalmazás, cseppet sem a lenyeg, amit a gyógyszeriparban és a tudományos életben jelent. De jó próbálkozás volt ;)
2021. dec. 16. 20:09
 39/64 anonim ***** válasza:
77%
39. Aha, ja persze, meséld ezt a többi hozzádhasonló birkának ők talán elhiszik, bár ha így adod elő magad mint itt, akkor ők is kiröhögnek.
2021. dec. 16. 20:19
 40/64 anonim ***** válasza:
79%

Az előző válaszomban világosan leírtam az "érveimet"...

Innentől kezdve nem érdekel a vergődésed!

2021. dec. 16. 20:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!