Elkaphatok valamit a napok óta köhögő szomszédaimtól?
Figyelt kérdés
3 napja hallgatom, hogy a szomszéd család összes tagja durván köhög. Egész délután kint vannak az udvaron, és ha én is kimegyek, vagy kiülök a teraszra, pár méterre tőlem fuldoklik a négytagú család. Nincsenek karanténban, mert csak délután jönnek haza, de nagyon durván köhögnek. Mekkora eséllyel kaphatom el tőlük a nyavalyájukat?2021. aug. 6. 19:21
1/24 anonim válasza:
Ezek az ilyen-olyan szomszédok...Ha a kerítés mellé állsz és megkéred õket hogy köhögjenek a pofádba azzal megnövelheted az esélyeket.
3/24 anonim válasza:
Csak provokál, hagyjátok. Arra megy ki, hogy elkezdődjön a "vírusrettegőzés".
4/24 anonim válasza:
"Egész délután kint vannak az udvaron, és ha én is kimegyek, vagy kiülök a teraszra, pár méterre tőlem fuldoklik a négytagú család."
Minek mész oda pár méterre a közelükbe, ha egyáltalán felmerül a kérdés? Hány százaléknak kéne lennie a válasznak ahhoz, hogy távol tartsd magad tőlük?
5/24 A kérdező kommentje:
Nem megyek közel hozzájuk, egyszerűen keskenyek a telkek, nyaralóövezet, “nadrágszíj” parcellákkal.
2021. aug. 6. 19:47
6/24 anonim válasza:
"Egész délután kint vannak az udvaron"
Akkor tiéd az egész reggel, a délelőtt meg az este. Miért pont délután kell neked is kiülnöd, ha aggódsz, hogy elkaphatod?
7/24 anonim válasza:
Pont a szomszedtol felsz, de gondolom munkaba, boltba, strandra, ide-oda azert eljarsz, igaz? :D
Mert csak es kizarolag a szomszedtol lehet elkapni barmit is.
8/24 A kérdező kommentje:
6-os, talán mert én is járok dolgozni.
Valaki esetleg válaszolna a kérdésre is, vagy csak kötekedést várhatok?
2021. aug. 6. 19:55
9/24 anonim válasza:
Ha nem lenne egyértelmű az előbbiekből: nevetséges kicsi az esélye.
10/24 A kérdező kommentje:
Na, végre, köszönöm.
2021. aug. 6. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!