A szomszédaim egész nap fülsiketítően hallgatják a "zenét". Mit kellene csinálnom?
Minden egyes nap, reggeltől estig, sokszor éjszakába nyúlóan dobolást és valamilyen zeneszerűséget hallgatnak. Olyan is volt már hogy hajnali 3ig bömböltették a "zenét" és hozzá artikulálatlanul ordibáltak, de tényleg megállás nélkül nem túlzok.
Egyszer már kitettem egyközleményt a lépcsőházba, ezzel kapcsolatban.
Tömbházba lakok, így valószínűleg nem én vagyok az egyetlen szomszéd akit zavar, ez a hangkavalkád. Mit kellene csinálnom hogy abbahagyják.
Én is szoktam zenét hallgatni, de tekintettel vagyok a környezetemben élőkre.
Rendőrt kell hívni, ilyen egyszerű.
Esetleg birtokvédelmi eljárást is indíthatsz a jegyzőnél.
A "hatékonyságot" jelentősen emeli, ha több szomszéd is összefog a renitensek ellen.
Amúgy ha csak albérlők, akkor nagyon könnyen ki is lehet őket pakoltatni.
Még nem beszéltem a zajos szomszédokkal. Majd beszélek a nem zajos szomszédokkal, hogy őket zavarja-e, és hogy szóljunk a közös képviselőnek, hogy szóljon a lakástulajnak, mert szerintem albérlők...
De most komolyan hogy lehet valaki annyira tahó, hogy ilyen mértékben nincs tekintettel másokra?!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!