Miért van az, hogy mindenki a kormányt szidja a járvánnyal kapcsolatos "ultra mega diszkrimináció" miatt, de közben a fejlett nagy Európa országaiban sokkal durvább eljárások vannak bevezetve?
"Várom szeretettel az orvosi tanulmányokat."
2 év a kifejlesztés egy vakcinának + évek a tesztelési időszak.
Ezt nem én mondom, hanem Szlávik.
Ebben az esetben egyik sem volt meg.
Nem adhatok olyat ami még nem létezik.
2025 után meglátjuk, hogy mi sült ki ebből a kisérleti stádiumban lévő oltóanyagokból.
2025 után úgy is kiderül.
Én úgy látom, hogy a pénz mozgat mindent.
A monetáris ciklusnak a végét elrétük, így szükséges újraindítani a rendszert. Csak nézzél utánna, hogy mennyi pénzt nyomtattak az elmúlt évben a világban, hogy ne dőljön össze a pénzügyi rendszer. A nyugdíj rendszer is fenntarthatlan, azt is meg kell oldani, illetve ott a túlnépesedési probléma is.
Ja, ez a te logikád szerint úgy működik hogy dobd a tanulmányt. Ha valaki rászán fél órácskát az életéből keresgélni neked, és linkel bármit te 100% azt fogod mondani: konteo, összeesküvés elmélet, ez nem igaz tudós, ez nem bizonyít semmit, ez nem hiteles. Igazából, kizárt hogy neked bármi bizonyíték lenne mert nem is érdekel, csak szívod a másik ember vérét.
Küldj tanulmányt, keress meg nekem minden, és én mint a királylány: ez nem jó, az nem jó, ez sem az sem. xD
Ez csak az én egyéni véleményem, megpróbálom más szemszögből is megvizsgálni a jelenlegi helyzetet.
Mindenkinek a saját döntése, hogy kéri az oltást vagy nem.
Viszont én ahogyan írtam is, jobban tartok az esetleges jövőbeli szövődményektől mint magától a vírustól, ami staisztikailag 0,02% hogy ha elkapom akkor meghalok.
"Ha nem lenne biztonságos vagy egy kicsi kis probléma is felmerült volna, nem engedélyzeték volna őket." Hát pedig nagyon úgy tűnik, hogy de. Ezt érdemes elolvasni:
A BMJ-ben jelent meg. Hozzáteszem, nagy bátorságra vall ilyet publikálni. Voltak már régebben is bátor tudósok, akiket végül egy tóban találtak meg vagy nem sokkal később véletlenül szívrohamot kaptak... Itt óriási pénzek és érdekek forognak kockán, akkorák, amekkorákért vannak, akik gyilkolni is képesek.
A fenti cikkhez kapcsolódik ez a másik:
Nem konteó, csak az adatok alapos vizsgálata, amit az ellenőrző szervek valahogy elmulasztottak.
És végül egy tanulmány, amit persze visszavontak a szerzők (mily meglepő):
Ezt is olvasd el, az általad linkelt oldalról van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!