Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy mindenki a...

Miért van az, hogy mindenki a kormányt szidja a járvánnyal kapcsolatos "ultra mega diszkrimináció" miatt, de közben a fejlett nagy Európa országaiban sokkal durvább eljárások vannak bevezetve?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy egyesek a napi 1-2 doboz cigi pár feles után erős egészséges immunrendszerrel magabiztosak abba, hogy ők oltás nélkül is szuperemberként fogják viselni a betegséget, és két tea után felépülnek, és a poszt covid úgy kikerüli őket, mint a huzat, de hogy lehet az hogy a nagy "fejlett nyugati" országokban a még keményebb szankciók mellett sem hőbörögnek ennyit az emberek, mint itt arra hogyha bemegy az ember fizetni a boltba, akkor fel kell húznia egy orvosi maszkot, na meg arról nem is beszélek hogy 2-3 szuritól leveri őket a víz, de amit az orvos felír "gyógyszer" néven úgy kapkodják be mint a tiktakot. Tudom ilyenkor mindenki hirtelen egy szuper egészségtudatos, alkoholt soha nem fogyasztó, kábítószert, csak filmekben látó emberré avanzsálódik mindenki, de nem szánalmas ez picit?:D csak kérdem.

2021. nov. 25. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
5%
Több évtizede fejlesztik már az mRNS oltást, úgyhogy annyira nem kísérleti. :)
2021. nov. 25. 17:55
 22/68 anonim ***** válasza:
11%
Sőt. Manapság sokkal több követelménynek kell megfelelnie 1-1 gyógyszernek, vakcinának, mint régen. Több száz vakcinát adtak be engedélyzetetésre ebből néhány jutott csak át ... :)
2021. nov. 25. 17:56
 23/68 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, a teszt fázis kiamardt ami kb 3 év. Majd 2025 után beszélhetünk az esetleges mellékhatásokról.
 24/68 anonim ***** válasza:
9%

Amúgy az a baj, hogy a konteósok annyira buták, hogy túltolják. Ha az oltás hatástalan lenne, akkor 42-ből mondjuk 20-at kellett volna oltottnak hazudni. Mert így úgy jön ki, hogy nem csak hatástalan, hanem még koronás is lesz valaki az oltástól, ami meg már végképp meredek 😂

Mondjuk volt már több ilyen, pl "nincs vírus, csak fizetnek hogy azt mondd koronás vagy", "repülőből permetezik a koronát", "az 5G okozza a koronát", "a maszk terjeszti a koronát", "a maszkban férgek vannak, amik belélegezve tüdőgyulladást okoznak", "minden oltott 1 hónapon belül meghal", "minden oltott 3 h o napon belül meghal", "minden oltott 2 éven belül meghal", "az oltásban mikrochip van", "az oltás meddőséget okoz", stb stb. Végülis ezek fényében már nem is meglepő, csak azt nem értem hogy bírjátok követni ezt a sok marhaságot és hinni benne?

25/68 anonim ***** válasza:
72%
Ha rendelek az interneten egy 1000 Forintos terméket még arra is kapok garanciát. Itt semmilyen garancia nincs, csak a hit. Eleve vírusban nem is szabadna oltani, mert legyengül a szervezet, ezért van annyi oltott a kórházakban.
2021. nov. 25. 17:57
 26/68 anonim ***** válasza:
75%
25@ felesleges nekik minden szó , a korlátolt ember a vesztébe megy , ne gátold meg mert magával ránt .
2021. nov. 25. 18:00
 27/68 anonim ***** válasza:
15%
Csak ne legyen sírás, ha nem mehettek sehová se oltatlanként. :)
2021. nov. 25. 18:02
 28/68 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező ez pont így volt par éve, én nem kértem a medicinát sajat felelősségre hivatkozva távoztam , és az ügyeletes a főorvos hozta tanunak a dirit pont viziteltek a professzorok , Szt Istvan korház úgy adtak le a záró es kilepő papirjaimat . A vizsgalatok minimum 3 nap ottlét Ct vervizsgalatok gyomorszondák labor stb . Eljöttem . Meggyogultam magam erejéből es slternativákksl . 8@ Forrás ? Bedőlsz szobeszédnek vagy kamu bulvsrbsk meg celebeknek ? Átadom bárkinek a mergeket , viheti de 5ször fontolja meg mielőtt alàírja ...
2021. nov. 25. 18:08
 29/68 anonim ***** válasza:
94%
27# Az tiszta neked is hogy a védettség lejár neked is ha 12.aranylövés után lepereg a zomanc a hátadról és megunod . Akkor te is oltatlan leszel meg óbégatsz hogy ez genyóság . Tudod ha nem nyaljatok be a médiakamukat akkor nincs semmi gond .
2021. nov. 25. 18:27
 30/68 anonim ***** válasza:
66%

2 aranylövés = 9 hónap

[link]

2021. nov. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!