Miért van az, hogy mindenki a kormányt szidja a járvánnyal kapcsolatos "ultra mega diszkrimináció" miatt, de közben a fejlett nagy Európa országaiban sokkal durvább eljárások vannak bevezetve?
Figyelt kérdés
Én értem, hogy egyesek a napi 1-2 doboz cigi pár feles után erős egészséges immunrendszerrel magabiztosak abba, hogy ők oltás nélkül is szuperemberként fogják viselni a betegséget, és két tea után felépülnek, és a poszt covid úgy kikerüli őket, mint a huzat, de hogy lehet az hogy a nagy "fejlett nyugati" országokban a még keményebb szankciók mellett sem hőbörögnek ennyit az emberek, mint itt arra hogyha bemegy az ember fizetni a boltba, akkor fel kell húznia egy orvosi maszkot, na meg arról nem is beszélek hogy 2-3 szuritól leveri őket a víz, de amit az orvos felír "gyógyszer" néven úgy kapkodják be mint a tiktakot. Tudom ilyenkor mindenki hirtelen egy szuper egészségtudatos, alkoholt soha nem fogyasztó, kábítószert, csak filmekben látó emberré avanzsálódik mindenki, de nem szánalmas ez picit?:D csak kérdem.2021. nov. 25. 17:00
31/68 anonim válasza:
Egy oltás se tart örökké. Influenzát is évente kell adni. Ez ilyen sajnos. De a koronavírus is gyengülni fog előbb utóbb, aztán már nem kell oltás. :) De bocsánat, hogy nem játszok orosz rulettet. Inkább az oltás, mint 1 hónap kórház, mert nem tudhatod, hogy Te leszel-e az az egy aki bekerül.
32/68 anonim válasza:
Én jobban félek az esetleges hosszútávú mellékhatásoktól mint a koronavírustól. Ha el is kapom a koronavírust 0,02% az esélye, hogy meghallok benne, garancia pedig nincs az oltásra, senki nem tudja, hogy milyen esetleges hosszútávú mellkéhatásokat okozhat.
33/68 anonim válasza:
Nem okoz semmilyen hosszútávú mellékhatást....
Viszont a koronavírus maga okozhat. Tehát attól függetlenül, hogy tünetmentesen vészeled át még bőven lehetnek poszt-covid tünetek, illetve vérrögök is kialakulhatnak. Ergo az oltás még mindig jobbo opció, mint a vírust kockáztatni oltatlanul.
34/68 anonim válasza:
31 @ Te aztán extra fogalmatlan és logikátlan vagy . Oroszrulettet most játszod mert minden új beadott vakcina plusz egy lőszer a forgódobba .. . Érted ? Valahol olvastad ezt a szóhasználatot csak nem fogtad fel hogy rólad szól , aztán itt elsütötted ( ez is kétértelmű) . Aztán mi az hogy influenza ellen is minden évben kell injekció ? Nekem ez új mert sosem voltam emiatt sem védőoltásért és alig voltam beteg , ha voltam semmi pirula sem reklám vitamin .
35/68 anonim válasza:
én sem oltattam magam influenza ellen :) De az influenza elleni oltást is minden évbe felveheted, ha akarod - nem tart az se örökké vagy csak most jöttél rá?
Mégis miért játszanék az oltással oroszrulettet? :D Teljesen biztonságos. Te vagy a buta, hogy bedőlsz a konteoknak.
36/68 anonim válasza:
Igaz. A vírus esetén ki lehet számítani, kb. mekkora az esélyem a túlélésre, maradandó károsodásra (esetemben elenyésző). Az oltásnál nem.
37/68 anonim válasza:
33 # Tökéletesen felmondtad a tájèkoztatót , kissé sajátságos de egyező zagyvaság mint a kormányinfóé . Az saját egészségéért mindenki tehet ki igy ki másként .
38/68 anonim válasza:
Számolgass, de ha kórházba kerülsz vagy ne adj isten rosszabb vagy maradandó károsodásod lesz akkor ne sírjál utána, hogy miért nem jött be a számításod. ^^. Biztosan nektek konteosoknak van igazataok és nem az orvosok, kutatóknak. :)
39/68 anonim válasza:
35 # Ott a bizonyiték az ostoba elmédre .
40/68 anonim válasza:
Egyébként kit szidjunk, ha nem a kormányt? Ha tökös legények lennének, már rég engedélyezték volna az ivermectint és a többi hatásos gyógymódot, és ráparancsoltak volna a körzeti orvosokra, hogy tessék végre megvizsgálni és kezelni a fertőzötteket, hogy ne kerüljenek kórházba. De nem, ők ugyanúgy kirúgják az egészségügyi dolgozókat, mint pl. a franciák és az amerikaiak, aztán sírnak, hogy kevés az eü dolgozó, meg le van terhelve az egészségügy. A sok drága lélegeztetőgép meg ott porosodik valahol a raktárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!