Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy mindenki a...

Miért van az, hogy mindenki a kormányt szidja a járvánnyal kapcsolatos "ultra mega diszkrimináció" miatt, de közben a fejlett nagy Európa országaiban sokkal durvább eljárások vannak bevezetve?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy egyesek a napi 1-2 doboz cigi pár feles után erős egészséges immunrendszerrel magabiztosak abba, hogy ők oltás nélkül is szuperemberként fogják viselni a betegséget, és két tea után felépülnek, és a poszt covid úgy kikerüli őket, mint a huzat, de hogy lehet az hogy a nagy "fejlett nyugati" országokban a még keményebb szankciók mellett sem hőbörögnek ennyit az emberek, mint itt arra hogyha bemegy az ember fizetni a boltba, akkor fel kell húznia egy orvosi maszkot, na meg arról nem is beszélek hogy 2-3 szuritól leveri őket a víz, de amit az orvos felír "gyógyszer" néven úgy kapkodják be mint a tiktakot. Tudom ilyenkor mindenki hirtelen egy szuper egészségtudatos, alkoholt soha nem fogyasztó, kábítószert, csak filmekben látó emberré avanzsálódik mindenki, de nem szánalmas ez picit?:D csak kérdem.

2021. nov. 25. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
17%
Mutass néhány orvosi tanulmányt, hogy ellenjavallot az oltás, és ne oltassuk magunkat, mert veszélyes - veszélyesebb, mint a vírus.
2021. nov. 25. 18:56
 42/68 anonim ***** válasza:
84%
38# te neked nincs önálló gondolkodásod , mesében élsz . Az a típus vagy akit beszelő kíserleti patkányként hasznalhatnak mert hagyja . A kritikádat sem te fogalmazod meg meg hanem azt ismétled amit a hivatali uszítás . Erre viszont nem jössz rá mert aki fanatikus az nem éber mert hipnotizált . Alszik , de nem lesz bajotok álmotokban mert betakarnak földdel .
2021. nov. 25. 19:00
 43/68 anonim ***** válasza:
17%

De van önálló gondolkodásom. Mérlegeltem és döntöttem. Az oltás kevésbé veszélyesebb, mint maga a vírus. Nem egy influenzáról van szó, azért ez komolyabb. Ugyan lehet, hogy én is simán átvészelem mindenféle tünetek vagy enyhe tünetek nélkül, de azért fene se akar kockáztatni vagy betegnek lenni. Fulldokolni és miegyéb. Nem egy ismerősöm halt meg koronavírusban, úgyhogy ezt nem ragozom tovább. Fiatalok is voltak köztük igen, teljesen egészségesek, mégis elvitte őket - még nem volt oltás.

Nagoyn nem érdekel, mit irkálnak a "hivatali uszításba", nem is vagyok Fideszesek, nem is hallgatom őket. :)

Orvosi vélemények számítanak és az eredmények ...

De ha egyik orvosnak sem tudsz hinni az már csak a te bajod.

2021. nov. 25. 19:04
 44/68 anonim ***** válasza:
80%
Minek ? Te döntöttél ahogy mások is , sirig fogod tartani a meggyőződésedet .A 2 év alatt volt idő térfelet választani, aki önként 3 - 4 után van az menni fog kidőlésig . Akkor is a balszerencse meg a tagadók lesznek a hibásak nem a buta feje . Ott net hemzseg anyagoktól , önállósodj , amit magad keresve tapasztalsz az a hasznos.
2021. nov. 25. 19:07
 45/68 anonim ***** válasza:
5%
Te állítod ezeket a dolgokat, hogy mennyire rossz az oltás ... Azért várok valamit, hogy honnnan veszed ezt, mert valahonnan csak?
2021. nov. 25. 19:10
 46/68 anonim ***** válasza:
74%
43. "nem is vagyok Fideszesek" lebuktál :-) Valóban, orvosi vélemények számítanak. De nem cenzúrázott vélemények, hanem az összes szakértő és orvos véleménye számít. Mivel egyáltalán nincs egyetértés a nemzetközi szakértők között, ez azt jelenti valami nagyon nem stimmel a coviddal és a vakcinákkal.
2021. nov. 25. 19:27
 47/68 anonim ***** válasza:
20%
Jó... És mutatsz is ilyen forrásokat? Mert amíg csak magad lököd a dumát addig teljesen alaptalan az egész amit állítassz. Ne dezinformálj, mutass tanulmányt.
2021. nov. 25. 19:29
 48/68 anonim ***** válasza:
24%
De úgy érzem életem végéig várhatom. Már korábban is kértem, de azóta se történt semmi. Addig is ezek a dolgok csak a fejedből pattannak ki vagy valami konteos oldalakon olvasgatsz aztán ide is lököd ugyanazt a dumát. :)
2021. nov. 25. 19:44
 49/68 anonim ***** válasza:
82%
Ok, én nem az vagyok akitől kérted, de szívesen linkelek tudományos tanulmányokat. Milyen forrást szeretnél?
2021. nov. 25. 19:48
 50/68 anonim ***** válasza:
20%
Amiről Ti beszéltetk. Hogy az oltás rossz. Hosszútávú mellékhatások miatt nem szabad beadni. Ne oltsa magát senki...blabla szövegek. Várom szeretettel az orvosi tanulmányokat.
2021. nov. 25. 19:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!