Van e valami mellékhatása a sinopharm vakcinának?
Én is sinopharmot kaptam, 23 éves vagyok, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, talán pár óráig gyengének éreztem azt a karomat, ahol szúrtak.
Édesanyám (43) ugyanez, ő is sinopharm.
Nagyapám (67), ő még csak a karját sem érezte gyengének, mindkét oltást megkapta, mi még csak az elsőt.
Semmi tünete nincs, még a szúrás helye se válik érzékennyé v. fájóssá. Aki ilyen kapott és 40 fokos láza mellett torokfájása van, az elkapta a koronavírus fertőzést, ezek nem oltási tünetek.
Olvastam a lenti cikket, mint Sinopharmmal oltott nem vagyok tőle elragadtatva. Ellenanyagtermelő képessége csekély - ezért nincs semmi tünete a két oltásnak - csak abban reménykedek, ha el is kapom a fertőzést, nem fogok kórházba kerülni. Persze a mellékhatásokat meg fogom szenvedni, és karanténba kényszerülök.
Erre a cikkre gondoltam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Másnap ízületi fájdalmak teljes testben, ehhez társuló levertség.
Utána semmi, csak vállfájdalom, de az a tűtől volt.
6
Azok közé a ritka oltottak közé tartozol, akiknek a Sinopharmtól volt valamiféle tünete.
#7 Áh, nekem mindentől gyulladnak az ízületeim.
Másról is tudom, hogy volt neki, de ez még mindig nagyon enyhe mellékhatásnak számít, legalább tudjuk, hogy dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!