Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van az, hogy mindenki a...

Miért van az, hogy mindenki a kormányt szidja a járvánnyal kapcsolatos "ultra mega diszkrimináció" miatt, de közben a fejlett nagy Európa országaiban sokkal durvább eljárások vannak bevezetve?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy egyesek a napi 1-2 doboz cigi pár feles után erős egészséges immunrendszerrel magabiztosak abba, hogy ők oltás nélkül is szuperemberként fogják viselni a betegséget, és két tea után felépülnek, és a poszt covid úgy kikerüli őket, mint a huzat, de hogy lehet az hogy a nagy "fejlett nyugati" országokban a még keményebb szankciók mellett sem hőbörögnek ennyit az emberek, mint itt arra hogyha bemegy az ember fizetni a boltba, akkor fel kell húznia egy orvosi maszkot, na meg arról nem is beszélek hogy 2-3 szuritól leveri őket a víz, de amit az orvos felír "gyógyszer" néven úgy kapkodják be mint a tiktakot. Tudom ilyenkor mindenki hirtelen egy szuper egészségtudatos, alkoholt soha nem fogyasztó, kábítószert, csak filmekben látó emberré avanzsálódik mindenki, de nem szánalmas ez picit?:D csak kérdem.

2021. nov. 25. 17:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
28%

" Ezt ki mondta honnan visszhangoztatod ? "

Iratkozz be orvosira vagy egy biológia szakra és megtanulod. De akár hívd fel a háziorvosod és kérdezd meg tőle ezt, ugyanezt fogod hallani.

2021. nov. 25. 17:31
 12/68 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy elmondanád miért féltek az oltástól? Vagy a tűtől féltek? Nem fáj, nem is érzed, hogy megkapod. :)
2021. nov. 25. 17:32
 13/68 anonim ***** válasza:
90%

Te miről beszélsz?

1. Azért fizetem a TB-t (ami szinte semmit nem ér) hogy ha bajom van ellásank.

2. Több kórházban több az oltott mint az oltatatlan beteg:

[link]

[link]

3. Ez az én testem, nem a politukusok vagy a bankárok fogják megmondani, hogy mit kell magamnak beadnom.

2021. nov. 25. 17:41
 14/68 anonim ***** válasza:
0%

#2 Feltételezem tudod hogy a kötelező oltások is azért vannak mert nem csak megakadályozzák a súlyosabb betegségeket hanem mert a terjedésüket is lelassítja (jelentősen).

Nem ugyan az arány oltottak és nem oltottak esetén a megfertőződés és továbbterjesztés esetén (Covid).

Hogy egy oltott elkapja a Covid-19 -et arra 20-30% esély van max.

Az hogy ha elkapta és tovább is adja arra még kevesebb esély van.

Mert ki is kell fejlődnie és prdukálnia kell azon tüneteket amik fertőzéshez kellenek, valamint tüdőgyulladást elő kell idézze.

Ezek hiányában nem tud tovább fertőzni.

Egy mezei ember hogy megfertőződjön elég nagy az esély. HA sokat vegy vele egy légtérben akkor 100%. Tovább adásra is ugyan ez. Ez szerinted teljesen egyező arány?

Mert akkor a kötelező oltások is mind feleslegesek. Pusztuljon a férgese.

Nem oltatod magad az a te döntésed.

Viszont 90-95% alatt viseld el a korlátozásokat, mert különben terjedhet és nem lehet vele mit kezdeni. Mert hogy 100% os védelem nincs így lesz aki oltás ellenére is elkapja és tovább adja és meg is hal. Elenyésző mértékben de lesz. Belobbantaj egy helyen ahol nincsennek beoltva és ennyi. Ameddig a lakosság fele nincs beoltva addig az esetszámok csak emelkedni fognak drasztikusan.

Megoldás az ha nem politikusaok hanem Gazdasági, és EÜ szakemberek vezetik a védekezést. Ofkorsz párt függetlenek.

Korlátozásokat meg a rendfentartó erőknek adják megszervezésre. Mindenki a saját munkáját végezze. Nem pedig propagandára.

2021. nov. 25. 17:41
 15/68 anonim ***** válasza:
27%

#13 Mindenhol oltatlanból van a jelentősen több beteg :)

Ellenkező esetben magyarázd már el nekem hogy oltás előtt hogy a fenébe terjedt?

2021. nov. 25. 17:43
 16/68 anonim ***** válasza:
86%
4.es Szerintem, neked kellene felfrissíteni kicsit a tudásod. Ha beszélsz angolul, szívesen segítek és átküldök pár tudományos publikációt. Immune-escape, viral shedding és társai témakörben.
2021. nov. 25. 17:44
 17/68 anonim ***** válasza:
81%
Tavaly senki nem volt beoltva még is rosszabb a helyzet most, ebből is látszik, hogy a kisérleti stádiumban lévő oltóanyagok nem működnek és ne gyertek nekem a variánsokkal, a koronavírusnál létezik több mint 12 ezer varriáns utána néztem, akkor örökké otthon ülhetünk.
2021. nov. 25. 17:45
 18/68 anonim ***** válasza:
16%

"1. Azért fizetem a TB-t (ami szinte semmit nem ér) hogy ha bajom van ellásank."

Nem. Ez egy adó, azért fizeted.

"2"

Jól hallgasd meg mit mond: "Talán 42-ből 3-4 volt oltatlan a többi 2-3 oltással".

Nem is írok erre semmit. :))

2021. nov. 25. 17:47
 19/68 anonim ***** válasza:
12%

"Tavaly senki nem volt beoltva még is rosszabb a helyzet most"

Hát igen. Mert gyorsabban terjed most, mint tavaly és még mindig sok az olyan ember aki oltatlan.

2021. nov. 25. 17:50
 20/68 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nem kell, ha nektek kell akkor menjetek oltassátok akkor magatokat a kisérleti stádiumban lévő oltóanyaggal. Vegyétek fel a 10-11 oltást is.

Te tested a te döntésed!

2021. nov. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!