Van esély arra, hogy Magyarországon kötelezővé tegyék az oltást (mindenkinek)?
Figyelt kérdés
A környező országokban már belekezdtek. Itt is várható ez? Engedni fogja a nép vajon?2021. nov. 19. 21:12
31/42 anonim válasza:
Most ez komolyan elhiszi valaki, hogy ezt a vírust megállítja az oltás? Az influenzát 100 év alatt nem állította meg. Aki beteg, öreg vagy gyenge oltással be magát, a többieknél meg elenyésző a halálozás. Félrenyelésben is többen halnak meg egy évben. Kb mindenki oltott a környezetemben. Én is. Ugyanúgy elkapják ők is. Ha meg így is, úgy is elkapom akkor nem kell a 3., a gyerekeimnek meg egy sem.
32/42 anonim válasza:
Sajnos van rá esély. De inkább az lesz a forgatókönyv, hogy totálisan ellehetetlenítik a hatalommal szembeszegülők életetét. Erőszakkal nem fognak lefogni és belédnyomni, de megtiltanak mindent, ami a létezésedhez kell, vagy olyan adót vagy büntetést vetnek ki, aminek következében földönfutóvá válsz.
33/42 anonim válasza:
#31: Sajnos sokan elhiszik. Pedig nem. A manipuláció tökéletesen működik.
34/42 anonim válasza:
Én azt nem értem mi történik az emberekkel? Olyan mintha valamilyen tömeghipnózis alatt lennének. Ez az egész kb. olyan mintha azt mondanák mindenkinek: gyerekek, közkívánatra visszahozzuk nektek a náci rendszer. A nép: szuper! légyszi,légyszi, legyen minél durvább mert azt szeretjük, vegyetek el tőlünk mindent és büntessétek meg azokat, akik nem értenek velünk egyet. Teljesen szürreális...
35/42 anonim válasza:
#34. Ha beszélsz angolul, itt megtalálod a választ: [link]
36/42 anonim válasza:
#34: Pontosan. Ez a tömeghipnózis tökéletesen működik. A média csak az egyik oldalról hoz le folyamatosan pánikkeltő cikkeket, nem a valóságot tárja elénk. Az emberek egymás ellen fordulnak, sokszor még családon belül is. Akik pedig áldozatul estek a manipulációnak, azok maguk is beállnak a hatalom mögé hazugságot terjeszteni. Mintha az oltás agykárosodást okozna és elvenné a logikus gondolkodásra való képességet.
37/42 anonim válasza:
Egy másik poszt alá írtam én is, hogy az oltottak, kötelezően oltottak támogatásával fog ez lezajlani. Aki olyan helyen dolgozik ahol kötelező az oltás és felvette az oltást, a megélhetése, az egzisztenciája miatt, azok közül sokan támogatják majd a teljes oltást. Egyszerűen azért, ha minket megszívattak, ti se ússzátok meg, csak mert olyan helyen dolgoztok, ahol nem kötelező az oltás.
38/42 anonim válasza:
#37: Sajnos teljesen igazad van. Ez a dögöljön meg a szomszéd lova is mentalítás tökéletesen működik és erre nagyon keményen épít a politika.
39/42 anonim válasza:
Van egy betegség, ami súlyos, erre van egyboltás, ami megakadályozza, hogy nagyon súlyos legyen. Ennyi.
Nem értem mit cifrázik eezen mindenki. Betegség, oltás, halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!