Őszintén és komolyan vajon van rá reális esély, hogy legalábbis itthon Magyarországon, hogy a nyári élet úgymond teljesen ne maradjon el?
Nem nagyon.
Most olvastam ezt és összeszorult a torkom.
Wuhanban megfékezték a járványt, viszont a korlátozásokat fenntartják. Sőt nincsenek kétségeik még afelől sem, hogy lesz második hullám :(.. csak nem augusztusban hanem októberben.
Ez azt a szomorú tényt vetíti elő hogy ha a kínai diktatórikus szigorral le is győzzük a járványt, júliusra... a korlátozások maradnak. A nyarat bukjuk.
Amint feloldanánk egyből jönne a 2. hullám ami úgy látszik elkerülhetetlen lesz ősszel.
Tehát az életünk tartósan és nagymértékben megváltozik :(
Jaj draga kenyer :D
Nem lehet tudni meg a nyarat, de vszinu bukta.
Mostmar h levan zarva a hatar, mar bocsi, de kit erdekel mivan kinaban?
Nyilvan nem oldjak fel a hatarzart, ha egyszer baj van, senki nem a maga ellensege.
Nem valtozik meg tartosan az eletunk, mert jovo ilyenkorra lesz vedooltas ha minden igaz.
Kitartast, es fel a fejjel.
#3 Emlékszel a 2008-as gazdasági válságra?
A számok szerint már most rosszabbul állunk. Pedig még el se kezdődött az egész balhé szinte.
Jobb nem tudni, mennyi ido, mert akkor mindenki most kiborul. Szoval ez az ev kb.
De lehet remenykedni. Az az igazsag, hogy ez a kovetkezetes szigor az egyetlen modszer, hogy ezt a borzalmas hatvanyozodast megallitsak. Es hogy lassitsak, ahogy a betegek razudulnak az egeszsegugyre.
Most nem szabad erre gondolni, mert nehezebb ugy kitartani.
A mostani nyárról azért mondj le mert a jelenlegi/jövőbeni intézkedések akadályozzák, az utánalévő 5-10-ről pedig azért mert olyan válság lesz hogy örülhetsz ha nem halsz éhen.
Hát igen, már a mostani intézkedések is a lakosság nagy részének a pénztárcájának úgy odavágott, hogy 1-2 hónap és elkezdenek éhen halni. Tekintve hogy még mindig van egy kazal olyan "ember" aki követeli a kijárási tilalamat,így valószínűleg be is fogják hozni.
A gond csak annyi,ha elkezd fogyni a pénze az országnak valamilyen kiadást csökkenteni fog, és elég gyorsan eljuthatunk addig (akár 1-2 hónap karanténnal) hogy végül a nyugdíjak összege lecsökken, vagy az értéke csökken le. És lényegében így is úgyis elkezdenek halni azok akik betegek/öregek csak lehet nem a vírus öli meg hanem hogy nem tudja megvenni a gyógyszereit.(ezért is nincsen kijárási tilalom)
nekem őszintén nem okoz problémát a korona, hiszen azt kérik, hogy ne mozduljunk ki otthonról, csak ha nagyon muszáj.
nos én 0-24 itthon vagyok, hiszem a munkám a PC előtt van.
amit eddig észre vettem belőle, az az hogy láttam egy maszkos nénit elmenni a házunk előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!