Korona vírus! . Ki mennyire pànikol? . Szerintetek mekkora az esély arra h Magyarorszàgra is bejut a vírus? 😕😕😕😕
Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 10:40
2/24 A kérdező kommentje:
Mennyire bíztok a kormànyban??😕😕😕
2020. febr. 28. 10:41
3/24 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy már itt van az országban amúgy....
Én semennyire sem pánikolok. Megfelelő intézkedések, higénia betartása, ennyi bőven elég. A hülyéje meg csak féljen.
4/24 anonim válasza:
Ezen most megint sokan fognak meggazdagodni (ahogy az már lenni szokott). Bejutási esély 100%, azaz tuti.
5/24 anonim válasza:
A koronavírus mindenképpen el fog érni Magyarországra, ezt nem lehet kivédeni! Viszont 100-ból kb. 80 ember nagyon enyhe tüneteket produkál, 20-nak vannak erősebb tünetei és ebből is csak 1-2 ember hal meg...
6/24 anonim válasza:
Én inkább a helyesírásod miatt aggódnék.
Nyilván lesz fertőzött az országban is, elkerülhetetlen, így, hogy mindenki össze-vissza utazgat.
7/24 A kérdező kommentje:
Ha kibirod olvasni akkor szerintem nem nagy a baj😆Azok vàlszoljanak màr akik,nem piszkàlódni akarnak.Azoknak akik normàlisan tudnak vàlaszolni köszönöm☺
2020. febr. 28. 11:28
8/24 anonim válasza:
Felesleges pánikolni,mert nem tudsz ellene sokat tenni sajnos! Annyit tehetsz, erősitsd az immunrendszeredet. Mozgás,friss levegő, gyümölcs, vitaminok. C.vitamin és D.vitamin is immun erősítő. Gyakori kézmosás, fertőtlenítő zselé.
9/24 anonim válasza:
Nagyon nagy a baj en nem bizok a kormanyban a kormany meg semmi jot nem tudod az asztala leteni felunk az egesz csaladal be vagyunk zarkozva vasaroktunk tartos elelmiszert de nagyon felunk
10/24 anonim válasza:
enek biztos nem lessz jo vege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!