Van esély arra, hogy Magyarország kimarad ebből a koronavírus járványból?
Most láttam az olaszországi koronavírus- adatokat és kissé megijedtem. Meg az is nyugtalanít, hogy a szomszédban (Ausztriában) is már 100 felett van a fertőzések száma.
Mit gondoltok?
Van esély arra, hogy Magyarországon nem lesz olyan súlyos járvány, mint Nyugat- Európában?
Igen.
A vírus megáll a magyar határon és visszafordul.
Nem gondolnam hogy van ra esely, ellenben azt siman eltudom kepzelni, hogy sokkal kevesebb lesz a regisztralt beteg, es sokan (legtobben) labon fogjak kihordani az egesz betegseget.
Pl. egy osztrak elobb fordul orvoshoz,/hivja a segelyvonalat, mint egy magyar, aki a normal influenzaval is siman bemegy dolgozni, es onmagat kuralja ki.
Az 100% szazalek hogy Magyarorszagon nem 7 fertozott van.
Szerintem nagyon sokaknak mar most vannak tunetei ( ami a egy normal fiatal/kozepkoru szervezetnel csak kozep erossegu tunetekkel jar), de ugy vannak vele, hogy aaaah en nem kaphattam el, meg ez nem olyan sulyos.
Plusz ha megnezed a hivatalos jarvanyterkepet, pl Oroszorszagban es tarsaiban nincs vagy eddig csak 1 fertozott van...nem furcsa?
Hmm... biztos van benne racio..
Olaszországból, Szlovénián keresztül naponta több ezer személyautó, és kamion jön át a legkisebb határellenőrzés nélkül Magyarországra.
+ ugyanezen az útvonalon a rengeteg romániai vendégmunkás és fuvaros is.
Szerinted kimarad Magyarország???
#6, Egy ideig lehet ezt játszani, csak ennek egyenes ágon az iráni és olasz helyzet lesz a vége.
A Jóisten nem véd meg minket az emberi hülyeségtől sajnos.
Korea miatt akár lehet 0.6% is a death rate... csak ők elvégeztek 140 ezer tesztet. Ezért ilyen sok a detektált eset. Olaszoknál könnyen lehet 20000 is már.
Ahogy nálunk is jelentős... Sajnos én is a gócra szavazok. Minden megvan a receptből :( az emberi hülyeség, a dilettáns kormányzat stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!