Mit csináljak szerintetek? Szerintem nem vagyok koronás, de a főnökség szerint előfordulhat.
Szóval, egy olyan helyen dolgozom, ahol rengeteg túristát szolgálunk ki, reptérhez közel, épp indulnak vagy megjöttek, de százával egy nap.
2 napja magas lázra, száraz köhögésre ébredtem, de a láz elmúlt. Utána a láz újra visszajött, és hurutosan köhögök, és nehézlégzésem van, valamint taknyos vagyok.
Próbáltam háziorvoshoz menni, de nincs Budapesti lakcímem, és elutasítottak már a recepción.
Szerintetek próbálkozzak tovább, mint pl a nemzeti népegészségügy zöldszámán, vagy lehetetlen, hogy korona legyen, és csak egy náthás megfázás, és tegyem el magam forró tea, és kis otthoni kezelés mellett holnapra, izzadjam ki?
Az a helyzet, hogy asztmás vagyok, és jobban meg is érzek minden légúti betegséget, és kicsit beparáztattak a főnökeim, akik szerint elkaphattam a vírust.
Szerintem inkább ne kamuzz.
Nen csak a lakóhely szerinti háziorvos tud fogadni, főleg most, ügyelet/sürgősségi pedig mindenhol van.
:D én is így álltam hozzá, engem tavaly, asztmás rohammal, és egy szívroham tüneteit mutató nőt elküldtek trolival kórházba, arra hivatkozva, hogy mivel nincs lakcímünk, nem fogadnak...
az ügyelettől messze lakok, de lehet max arra fele megyek.
Nem pontoztalak le, épp ellenkezőleg, még meg is köszöntem.
Szárazzal, nagyon szárazzal indult, és ma váltott hurutosra a köhögésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!