Középhosszú hajam van, mivel . Mint -szerintem- mindenkire, rám is rámtört a lázadó korszak, Úgyhogy. Ezt találtam a legjobb módszernek. Ám de nagyon hullik?
Ha féloldalas hullik a hajad, és ráadásul ennyire erősen, akkor mindenképpen menj el kivizsgálásra.
"Előbb megpróbálnék minden lehetséges dolgot"
Én nem a korosztályod vagyok 40 felett, de nekem a Bánfi hajszesz nagyon bevált. Nem kifejezetten hajhullás miatt vettem meg, hanem mert gyors a hajcserém, és nem tud megnőni. Átlagnál jóval dúsabb a hajam, de a hátam közepéig sem nőtt meg soha. Most viszont hosszabb a 40-es éveim közepén, mint valaha is volt. Kivasalva jóval hátközép alatt van.
"jó alaposan" nem kell megmosni, hacsak nem szénbányában dolgozol.
Próbáld ki a fejmasszázst. Az eredmény nem 2 hét után fog jönni. Serkenti a vérkeringést, ami nagyon fontos dolog, hiszen az táplálja a hajat.
Hidegben hordj sapkát, és ne kösd össze szoros lófarokba rendszeresen a hajad.
Ezek általános tanácsok, de a féloldalas hajhullás miatt mindenképpen orvoshoz menj, mert ott valami gebasz van, a szavaiddal élve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!