Mit csináljak szerintetek? Szerintem nem vagyok koronás, de a főnökség szerint előfordulhat.
Szóval, egy olyan helyen dolgozom, ahol rengeteg túristát szolgálunk ki, reptérhez közel, épp indulnak vagy megjöttek, de százával egy nap.
2 napja magas lázra, száraz köhögésre ébredtem, de a láz elmúlt. Utána a láz újra visszajött, és hurutosan köhögök, és nehézlégzésem van, valamint taknyos vagyok.
Próbáltam háziorvoshoz menni, de nincs Budapesti lakcímem, és elutasítottak már a recepción.
Szerintetek próbálkozzak tovább, mint pl a nemzeti népegészségügy zöldszámán, vagy lehetetlen, hogy korona legyen, és csak egy náthás megfázás, és tegyem el magam forró tea, és kis otthoni kezelés mellett holnapra, izzadjam ki?
Az a helyzet, hogy asztmás vagyok, és jobban meg is érzek minden légúti betegséget, és kicsit beparáztattak a főnökeim, akik szerint elkaphattam a vírust.
Azonnal telefonálj a kórházba. Ez nem játék, simán lehet koronavírus a tünetek alapján.
Addig se érintkezz senkivel.
Egy tesztre mindenképp be kell menned.
Helyesen jársz el :) kitartás.
Nagy eséllyel nem lesz semmi bajod, még ha cov is.
Viszont veszélyeztetett csoport vagy, szóval a saját érdekedben érdemes megfontolni.
Mára már én is azt mondom, hogy maradj otthon.
A kórház horror terep. Meg már most sincs elég hely.
Ismerős csoptársaihoz kijött a járványügy, mert rosszul lettek... és azt mondták maradjanak otthon enyhe tünetekkel.
Persze teszt nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!