Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van esély arra, hogy Magyarors...

Van esély arra, hogy Magyarországon kötelezővé tegyék az oltást (mindenkinek)?

Figyelt kérdés
A környező országokban már belekezdtek. Itt is várható ez? Engedni fogja a nép vajon?

2021. nov. 19. 21:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
91%
Esély legyen bármennyi az én családom oltatlan marad, ha kell elhagyjuk az országot egy olyan vidékre, ahol mentesülünk a kamujárványtól. Svédország még jónak tűnik.
2021. nov. 19. 23:14
 22/42 anonim ***** válasza:
9%

20

Akkor meséld el, hogyan állította meg az emberiség a feketehimlőt?

2021. nov. 19. 23:16
 23/42 anonim ***** válasza:
91%
Ez az ártalmatlan vírus nem feketehimlő aminek 60% volt a halálozása. Ez egy l*fasz ahhoz képest! Kamu!
2021. nov. 19. 23:18
 24/42 anonim ***** válasza:
91%
19. Én már több emberrel beszéltem erről, mindegyik békés, nagy részük soha nem szavaz, soha nem tüntet, de mindenki azt mondta hogy ha kell törni-zúzni fog ha egy ilyet bevezetnek. Szóval, nagyon sok eddig passzív embert vadállattá változtatna egy ilyen döntés, ez 100%. Vége lenne a passzív szemlélődésnek, és ez biztos hogy senkinek nem lenne jó!
2021. nov. 19. 23:19
 25/42 anonim ***** válasza:
87%
25. Én is jámbor vagyok alaptermészetemet nézve, de a gyerekeimért és a családomért ölök! Ez pedig nem kivétel, mert a testem és egészségem felett egyetlen politikus sem rendelkezhet, nincs joga! ráadásul nincs súlyos járvány egy közel 10 milliós városban van 600 ember intenzíven ezek nagy része 60-70+ éves... semmi vészhelyzet nincs! A vakcinák pedig gyilkolnak, halt meg ismeretségemben oltás után stroke-ban ember! Nem és nem, ha kell akkor tényleg vér folyik ha ezt meg merik lépni!
2021. nov. 19. 23:23
 26/42 anonim ***** válasza:
97%
országban* csak már felment a pumpa bennem! Taknyos betegségre kötelező oltás kész vicc!
2021. nov. 19. 23:29
 27/42 anonim ***** válasza:
91%

Csatlakozom, ha megmerik lépni ha kell éjjel-nappal török-zúzok, de oltva nem leszek!

Amúgy is elég volt már ebből a szivatásból, aki nem veszi észre, hogy ez a 21. század legnagyobb átverése és birkaként megy a vágóhídra az így járt! Tőlem mehet, de nem fog magával rántani!

2021. nov. 19. 23:36
 28/42 anonim ***** válasza:
89%

Nyilván igen, de ezt kezdettől fogva tudtuk mi konteósok😂

Orbán a napokban beszélt róla, hogy nem tudjuk elkerülni, hogy mindenkit beoltsunk. Hát ez van, lehet itt kapálózni a gyakorin, hogy ez poltikai öngyilkosság, meg jogállamban ilyet nem lehet😃😃😃😃.

Nyugi, mindent lehet, régen is lehetett és a jövőben is lehet majd.

Orbán és bandája felkészült már a távozásra, de Orbán kishal, az egész nyugati világban ez van, ill lesz. Ausztria, bajorország, franciaország.

Lépésről lépésre, az oltatlanokat kiszorítják az élet minden területéről, természetesen az oltottak támogatásával. A sok területen bevezetett kötelező oltás miatt egyre több lesz a kötelezően beoltott személy, ezek támogatni fogják az általános, kötelező oltást. Egyszerűen azon elv mentén, hogyha minket kötelezően beoltottak, hogy dolgozhassunk, élhessünk, nehogy már ti megússzátok. Ez egy alapvető emberi tulajdonság😃. Ezek a kényszeroltott emberek, mind támogatni fogják a kötelező oltás, mintegy további felhatalmazást adva a kormányoknak.

Ez lesz 2022 témája.

2021. nov. 20. 07:47
 29/42 anonim ***** válasza:
98%
Annó a náci rendszer is ugyanezen elvek mentén jött létre. Pszichopata vezetők + hatalommal való visszaélés + félelem propaganda + bűnbakok = az emberek egymásnak ugrottak, és egy mindenkire nézve veszélyes diktatúra létrejött. Most ugyanilyen veszélyes vizekre tévedtünk, ezt nem látja sok ember.
2021. nov. 20. 08:48
 30/42 anonim ***** válasza:
86%

Így van 29-es!Ugyanígy látom én is de a sok barika fel sem fogja hanem csak mennek a löttyért de nem értik meg hogy mire megy ki a játék...

Mindenki hülye vagy bolond aki nem megy a löttyért.Itt tartunk

2021. nov. 20. 09:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!