Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon mennyi az esély arra, hogy valaki HIV fertőzött lesz?

Figyelt kérdés

Ha valaki heteroszexuális és soha nem létesített szexuális kapcsolatot meleggel, biszexuálissal, nem használ intravénás drogokat, és nem veszi igénybe a prostikat, csak óvszer nélkül szexel a barátnőjével/barátjával, akinek előtte 1-2 partnere volt.

Wikipédián ezt találtam: Szexel történő átvitel esélye: 0,1-1%

Fertőzésből való részesedés szexel: 70-80%

Orvosi oldalakon ilyeneket lehet találni: 0,001% - 0,01%

2018. febr. 15. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Az elözö barátnak/barátnönek is lehet 2-5 különbözö partnere, akiknek szintén, így még egy visszafogottabb valakinél is van esély arra, hogy valaki az exek közül lehetett fertözö.

És ha éppen beleesel ebbe az 1%-ban, akkor nem sokat vígasztal, hogy nem is volt rá esélyed.

2018. febr. 15. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ezt hulla felesleges olvasgatnod. Ilyen esetben nagyon kicsi az esélye, de.nyilván nem kizárható. Menj el egy tesztre és foglalkozz hasznosabb dolgokkal.
2018. febr. 15. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Nem unod ezt? Menj már el tesztre.

Az, hogy heteroszexuális vagy, még nem véd meg semmilyen fertőzéstől. Ráadásul ront a helyzeten, hogy pont az ilyen hozzáállás miatt kevesebb hetero is jár el szűrésre.

Megszúrják az ujjad és 20 perc múlva már tudod is az eredményt.

2018. febr. 16. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ez kamu,már mióta posztolgatja ezt a szart.Ha valaki ilyen parás elmegy tesztre.
2018. febr. 16. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Biztos fertőzött vagy így ne szexelj senkivel mert átadod,menj orvoshoz KARANTÉN
2018. febr. 16. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!