Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Média nélkül tudnánk egyáltalá...

Média nélkül tudnánk egyáltalán a Covidról?

Figyelt kérdés

Megkérem a nagyságos modikat, ne töröljenek már megint, tudni szeretném az emberek vélemémyét.

Ha nem lenne téma a vírus a nap minden egyes percében, tudnának az emberek a létezéséről? Minden ismerősöm és jómagam is csak az "ellene hozott" rendeletekből észleljük, hogy pándémia van. Kb. 5 ismerősöm elkapta tavaly, de ha nem tesztelik őket, azt gondolták volna, influenzásak. A média a felelős azért, hogy maradandóan megváltoztatták az életünk?

2021. nov. 6. 00:49
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
74%

Igazad is van 50-es

Ilyen értetlen emberekkel nem is kell foglalkozni

Egyszer meg fogja érteni de nem lesz kellemes de legyen az az ő szoc problémája

Ja es nem az 50-es vagyok aki magának válaszol mielőtt jönne egy paranoid válasz mert itt mindenkinek üldözési mániája megfigyeltem hogy több kérdésnél ez van😁

Eszeteket vesztettétek már a nagy pándémiától

2021. nov. 9. 08:10
 52/55 anonim ***** válasza:
57%
Ja és a kérdésre válaszolva a kutya nem foglalkozna ezzel a baromsaggal ha a média nem riogatná az embereket nap mint nap
2021. nov. 9. 08:12
 53/55 anonim ***** válasza:
73%

“ Nem, nem oda jutottunk el, hanem oda, hogy nem vagy hajlandó válaszolni egy nagyon egyszerű kérdésre,”

Nem kérdeztél tőlem semmit.

Ha másképp nem megy az emberek megkülönböztetése, hisz a többség anonim, számold a pipákat. Ez talán neked is megy.

2021. nov. 9. 09:03
 54/55 anonim ***** válasza:

"számold a pipákat"

3 pipás volt, akitől kérdeztem, mint te. Ja, persze nem tudod, hogy melyik kérdező voltam én... Számold a pipákat. Ez talán neked is megy.

2021. nov. 12. 21:37
 55/55 anonim ***** válasza:

“ Ja, persze nem tudod, hogy melyik kérdező voltam én... ”

Nem is igazán releváns, és nem is érdekel ki voltál. Én tettem kívülállóként egy megállapítást a démonizálásról, amire te számon kértél olyat rajtam, amit nem tőlem kérdeztél.

Én mindig idézem, amire reagálok, akkor nincs félreértés.

2021. nov. 12. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!