Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Média nélkül tudnánk egyáltalá...

Média nélkül tudnánk egyáltalán a Covidról?

Figyelt kérdés

Megkérem a nagyságos modikat, ne töröljenek már megint, tudni szeretném az emberek vélemémyét.

Ha nem lenne téma a vírus a nap minden egyes percében, tudnának az emberek a létezéséről? Minden ismerősöm és jómagam is csak az "ellene hozott" rendeletekből észleljük, hogy pándémia van. Kb. 5 ismerősöm elkapta tavaly, de ha nem tesztelik őket, azt gondolták volna, influenzásak. A média a felelős azért, hogy maradandóan megváltoztatták az életünk?

2021. nov. 6. 00:49
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
#8 Kínából meg tömegesen összeesős és rohamos videók jöttek, nem teszi kevésbé kamuvá. Az olaszoknál mutogatták a koporsókkal teli termeket, aztán kiderült, hogy egy évekkel ezelőtti hajóbaleset halottjai voltak bennük. Indiában pedig pikk-pakk lezajlott a dolog, oltás nélkül. Gondolom ott megkérték az európai/amerikai sajtósok a helyieket, vágjanak szenvedő fejet, adtak nekik 30 dollárnyi rúpiát, aztán lefotózták a Gangesz partján halomba hányt tetemeket, ami nem ritka látvány. Ráadásul egyesével égették őket, mindet saját máglyán. Nem vagyok szakértő, de nem tűnik túl költséghatékonynak, az időről nem is beszélve.
2021. nov. 6. 02:25
 12/55 anonim ***** válasza:
60%
Akkor mi a kérdés, ha semmivel sem lehet meggyőzni? Minek írtad ki egyáltalán? Nyilván ha nem lenne média, heteken belül feltűnt volna mindenkinek, hogy több ezer ember kerül kórházba, ha ezt vitatja valaki, annak komoly hiba van a realitás érzékelésében:D
2021. nov. 6. 02:48
 13/55 anonim ***** válasza:
38%
Attól hogy te szerencsés vagy még nem mindenki az. Én nemcsak sima influenzaként éltem meg, pedig nem gyenge az immunrendszerem, mielőtt ezzel jönnél. Haltak meg húszas, harmincas, negyvenes ismerőseim is, meg egy gyerek. Majd ha elhagy a szerencse, akkor utána kétszer is meggondolod, hogy tagadd-e a covidot.
2021. nov. 6. 05:44
 14/55 anonim ***** válasza:
63%
Én voltam covidos. Ha nem tudom sem keverem össze az influenzával. Durva volt nagyon. Nem voltam lelegezteton. Magas láz szinte állandóan 39 felett. Nekem akinek addig csak hőemelkedése szokott lenni. Hányás, kohogorohamok. Életemben nem éreztem magam ennyire rosszul.Kerdesedre, én nem a médiából tudom, hogy van covid hanem megtapasztaltam.
2021. nov. 6. 07:17
 15/55 anonim ***** válasza:
83%

“ Én voltam covidos. Ha nem tudom sem keverem össze az influenzával.”

Honnan tudod? Nekem 15 éve volt egyszer valami, talán influenza. Az orvosok sem tudják, de nagy eséllyel influenza, ugyanígy 39 feletti láz, napokig lázcsillapító, aztán egyszer nem vettem be, és 38,8 levert a víz és onnantól szépen meggyógyultam. Máskor meg sima megfázásos tünetekkel kaptam el.

Az influenza is lehet ilyen eltérő, te honnan tudod megkülönböztetni?

Egyébként legtöbben ősszel a megfázásra is azt hiszik, hogy influenza.

2021. nov. 6. 07:33
 16/55 anonim ***** válasza:
83%

“ Egyébként meg jelentettem a primitív kérdésedet”

Igen Rákosi elvtárs, én legszívesebben bevezetném kérdéskatalógust, és akkor nincs ilyen. Mindenki választhat belőle egy kérdést azok közül, amit szabad kérdezni.

2021. nov. 6. 07:40
 17/55 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudnád, de furcsállnád a dolgokat. (Mondjuk embólia meg leukémia nem köthető ide)

Az meg, amiről beszélsz, a kamuhírek, túlzások, az tök más dolog.

Van az, meg a tájékoztatás, hogy most lett egy ilyen.

Engem meg nem teszteltek tavaly februárban, de utólag eléggé olyan tüneteim voltak. Már akkor fura volt, milyen megfázás ez...

2021. nov. 6. 07:44
 18/55 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem.Azt hinnék hogy szimpla megfázás vagy influenza ennyi
2021. nov. 6. 07:50
 19/55 anonim ***** válasza:
41%

“ Egyébként meg jelentettem a primitív kérdésedet”

Hopszasza és trallala.

Aki másnak vermet ás...:)

2021. nov. 6. 08:34
 20/55 anonim ***** válasza:
58%

Média nélkül tudnánk az olimpiáról? Vlagyimir Putyinról? Tina Turnerről? A tálibokról? Stb.

Személy szerint pont a koronavírusról, azt hiszem, én tudnék. Feltételezem, ha a média nem tudósít a járványról, a feleségem akkor is elmesélte volna tavaly novemberben, hogy mostantól nem reggel megy, este jön a munkába, munkából, hanem tizenkét órás műszakjai lesznek, olykor nappal, máskor éjszaka, közte 2-3-4 műszaknyi (24-36-48 órányi pihenőkkel). Igen, ezt biztos mondta volna, hiszen a családi életet ehhez idomítani kellett. Gondolom, megkérdeztem volna, hogy ugyan miért variálnak a kórházban. Azt hiszem, erre azt válaszolta volna, nagyon sok beteg jön hasonló tünetekkel és kórlefolyással, ezek ellátására új kórházi osztályt nyitottak, és most előreláthatatlan ideig oda kell járnia dolgozni. Nyilván kérdezősködtem volna, hogy miféle hasonló tünetek, és egy ponton eljutottunk volna oda, hogy járvány, vírus, miegyéb.

2021. nov. 6. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!