3x teszteltem magam november óta, eddig nem talált meg a Covid. Lehet hogy egyáltalán van olyan hogy a szervezete valakinek olyan erős hogy "nem tapad meg" a vírus? Vagy eddig ekkora szerencsém van? ;)
Vagy eddig ekkora szerencsém van?
ez nem a szerencsén múlik egyszerűen jó az immunrendszered mint bárki másnak akin nem ment át egyszer sem..mondja ezt egy beoltott
Nem vagyok oltásellenes. Szüleim megkapták az oltást, örülök neki.
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy lehet-e ilyen.
(Ne legyen ez a kérdés vitatéma ki melyik csoportba tartozik ellenzi/nemellenzi) köszönöm.
Fogok még tesztelni mert a cégnél ahol dolgozok lehet, így fogom tudni ha tünetmentesen elkapnám.
Eddig negatív papírok vannak.
Nem oltásellenesként tettem fel a kérdést, csak hogy létezik-e ilyen állapot, vagy egyszer engem is megtalál.
Nem szoktam influenzás lenni, 2014ben voltam nagyon megfázva utoljára.
Egyik lehetőség, hogy már valamilyen korábbi (egyéb koronavírus) fertőzés miatt már védett vagy.
Az antitest teszten csak specifikus antitestet keresnek.
B verzió, hogy "alulműködik" az immunrendszered, ami ebben az esetben hasznos. A covidba önmagában senki nem betegszik meg, hanem a túlzott immunreakció az, ami a súlyos tüneteket okozza.
Aki tömegközlekedéssel jár, az 100% találkozott a vírussal.
A tünetmentes fertőzések számát nagyjából 10x-re becsülik az igazolt betegekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!