3x teszteltem magam november óta, eddig nem talált meg a Covid. Lehet hogy egyáltalán van olyan hogy a szervezete valakinek olyan erős hogy "nem tapad meg" a vírus? Vagy eddig ekkora szerencsém van? ;)
Figyelt kérdés
Pedig naponta utazom tömegközlekedéssel, munkahelyemen a kapcsolatok olyan hogy mindenki megfog mindent, pl kilincshasználat, közös konyha stb..2021. jún. 5. 18:16
31/32 anonim válasza:
Majd 2 évig Bp-en szambáztam többszöri átszállással BKV-n. Semmi bajom nem volt.
Pont most telt le a 10 nap karantén, ugyanis műtét miatt teszteltek s pozitív lett. De tünetmentes vagyok/voltam... szóval ki tudja, de hiszek abban, hogy ,ha normális kaját eszünk, vitamint stb. Akkor túl lehet jutni rajta. Persze ez nem garancia.
Én hála Istennek csak ennyi volt. (Reméljük)
32/32 A kérdező kommentje:
Simán lehet hogy tünetmentesen átvészeli valaki.
Nekem is volt aki mesélte hogy pozitív lett és nem akarta elhinni
2021. dec. 4. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!