A csipkebogyó teát egyáltalán nem szabad felmelegíteni, még az elkészítése (hideg vizes áztatás) után sem ?
Kimennek belőle a hasznos anyagok de hidegen ebben a téli időszakban olyan rossz inni..
Felmelegítve tényleg nem ér semmit ?
Mint immunerősítő innám.
Aki sok gyógyteák iszik, tudna nekem példát írni egyik az ami egészségügyi szempontból tényleg hatott hosszútávon?
A kakufű tea immunerősítő hatásáról van valakinek tapasztalata?
"Aki sok gyógyteák iszik, tudna nekem példát írni egyik az ami egészségügyi szempontból tényleg hatott hosszútávon?"
Ha áthültél, akkor emelkedő hőmérsékletű lábfürdő. Meleg vizbe teszed a lábad, és fokozatosan annyi forró vizet töltesz hozzá, amennyit a lábad bír. 10-15 perc után megtörlöd és gyapjúzokniban melegen tartod.
Ihatsz gyógyteát is, de ez a tuti.
Ez hogy melegíteni lehet max élvezeti cikként érdemes már csak akkor szerintem mert pont az a lényeg, hogy kifeszített belőle a cvitamin ha meleg lesz...legalább is a legtöbb helyen ezt olvasni.
Akkor a másik kérdés az, hogy kizárólag reggel meg ma délután érdemes inni, az enyhe vizhatóhatása miatt?
Mi a tapasztalatom aki iszik.? Jobban kell pisilni tőle miután megissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!