Miért árulnak egyben csipkebogyót, ha azt szét kell törni a teához?
Először is, ha beteg vagyok, nyilván nem fogok késsel ügyetlenkedni, bár ha van energiám, én akkor sem tudom értelmesen szépen feldolgozni a bogyókat.
A kérdésem az, hogy a Herbária miért árul egyben bogyót, és akkor azzal mégis mit lehet csinálni, illetve a Naturland az meg miért árul teljes letisztított, szálak és por nélküli darabokat, amik ugye azonnal vízzel leönthetők és abból szépen oldódik is.
A kérdésem olyan jellegű, hogy a Herbária bogyók direkt vannak egyben, mert úgy jobban megőrzi az értékeket hosszú állás alatt is?
És ha szétnyomom, felvágom, akkor azt úgy ahogy van, rakhatom a vízbe, vagy abból ki ki kell szedni valamiket,ami nem oda való? Magok meg ezek a szöszök..
Mert a Naturland zacskójában egy tök más kinézetű héjaknak mondható valamik vannak, hogy az a konyhakész.
Most akkor hogy kell csinálni ezt a teát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!