Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Média nélkül tudnánk egyáltalá...

Média nélkül tudnánk egyáltalán a Covidról?

Figyelt kérdés

Megkérem a nagyságos modikat, ne töröljenek már megint, tudni szeretném az emberek vélemémyét.

Ha nem lenne téma a vírus a nap minden egyes percében, tudnának az emberek a létezéséről? Minden ismerősöm és jómagam is csak az "ellene hozott" rendeletekből észleljük, hogy pándémia van. Kb. 5 ismerősöm elkapta tavaly, de ha nem tesztelik őket, azt gondolták volna, influenzásak. A média a felelős azért, hogy maradandóan megváltoztatták az életünk?

2021. nov. 6. 00:49
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
mire gondolsz dedós hozzáállás alatt kérdez? nem értem
2021. nov. 7. 20:17
 42/55 anonim válasza:
94%

próbáld ki hogy nem nézel tvt egy ideig.A media mndent felnagyit jot is rosszat is. az alábbi tüneteid lesznek tv nélkül

-nyugodtabb leszel

-saját dolgoddal foglalkozol nem olyannal amit meg se tudsz oldani

-látod a sok parás embert és örülsz annak te hol állsz hozzájuk képest

-észreveszed hogy egyáltalán nem hiányzik a tv az életedböl

Amugy emberek így is ugy is halnak meg de ha a halálozási rovat a cimlapon van az stresszelö vagy ha az apróhirdetések között akkor meg senkit nem érdekel.

2021. nov. 8. 09:17
 43/55 anonim ***** válasza:
0%
32 és erről hivatalos statisztikát is tudsz mutatni, ugye? Nekem meg csak olyan ismerőseim kerültek kórházba, akik oltva vannak, de sebaj.
2021. nov. 8. 10:28
 44/55 anonim ***** válasza:
96%

42: több mint 10 éve nincs tv-m, ez működött is 2020-ig.

Azóta igazából mindenhol ezt tolják az arcodba. Pl. megyek az utcán autóval, nagy plakátokon tolják az arcomba az ábrát, hogy “tű” vagy “budipumpával telizűzdelt gubics”

Vagy pl. németeknél nagy plakátokon hirdetik, “oltva vagyunk erősek”, ez akár angolul, oroszul és törökül.

Kezd olyan érzésem lenni, hogy ehhez képest kommunista bányászvárosok panelrengetegében az épületek oldalán a kommunista jeligék üde színfolt volt.

2021. nov. 8. 10:33
 45/55 anonim ***** válasza:

Nem tudok hivatalos statisztikát adni, ugyanis a drága kormányunk nem teszi ezeket közzé. így azt tudom mondani amit én látok.

Ellenben Romániában nyilvánosak ezek az adatok, ha azokat áttekinted eléggé egyértelmű a kép.

2021. nov. 8. 15:16
 46/55 anonim ***** válasza:
43%

"Nekem meg csak olyan ismerőseim kerültek kórházba, akik oltva vannak"

És? Egyáltalán mekkora ismeretségi körből hány ismerősödről beszélsz?

2021. nov. 8. 17:27
 47/55 anonim ***** válasza:
0%

+ valószínűleg az ismerőseid egy jó resze úgy gondolkodik mint te, végülis ezért vagytok jóba, szóval nem oltat

Azok oltattak gondolom akik veszélyeztetettebbek, ők elege nagyobb esélye kerülnek kórházba mint a fiatalaok

2021. nov. 9. 06:50
 48/55 anonim ***** válasza:
68%

És eljutottunk oda, hogy nem csak az oltatlanokat démonizáljuk, hanem megbélyegezzük azt is élből, akik ismerik őket.

Van még lejjebb?

2021. nov. 9. 06:59
 49/55 anonim ***** válasza:
7%

"És eljutottunk oda, hogy nem csak az oltatlanokat démonizáljuk, hanem megbélyegezzük azt is élből, akik ismerik őket."

Nem, nem oda jutottunk el, hanem oda, hogy nem vagy hajlandó válaszolni egy nagyon egyszerű kérdésre, így nem tudod alátámasztani semmivel azt a mondatodat, amiből szerinted messzemenő következtetéseket kéne levonnia mindenkinek. :)

2021. nov. 9. 07:36
 50/55 anonim ***** válasza:
64%
49 egy tök másik emberrel beszélgetsz, de ne zavarjon cálámbo... Ahogyan statisztika hiányában mindenki a saját tapasztalatait próbálja az univerzum alapköveként eladni, én is megosztottam a személyes tapasztalataimat (ha már a kérdés arra vonatkozott, mi lenne a covid hiszticel média nélkül): nekem egyetlen súlyos lefolyású covidos ismerősöm sincs aki nem oltatott, ellenben olyan igen, aki oltással egy hete kórházban van. Céges rendezvényen is zárt térben 30 emberből csak az oltottak betegedtek meg, az oltatlanoknak semmi baja... Személyes tapasztalat, a kérdés is erre irányult, akármennyire is nem illik bele az egybites világ képedbe
2021. nov. 9. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!