Miért nem oltatja be magát mindenki?
COVID 19. Az egyik legveszélyesebb vírus 100 éve. Már van ellene vakcina mégsem oltakozik mindenki.
Miért ilyen felelőtlenek az emberek?
160
Te most hozzám beszélsz?(154-157, 156-otmás írta) Mégis, hogy jössz te ahhoz, hogy meghazudtolsz? Neked valószínű fogalmad sincs az autoimmun betegségekről. Kezelni? Mit? Pl a Hashimoto-t? Az összes endokrinológus ugyanazt szajkózza: jódot elhagyni meg euthyrox-ot szedni életem végéig, vagy amíg a pajzsmirigy elsorvad, ha meg durva göbök lesznek majd kiveszik. Na pont nem érdekel, mert szinten tudom tartani gyógyszer nélkül is. Az orvosokat meg akkor untam meg, mikor félrekezelték a párom.
Na ezért nem hat meg, hogy az állatorvos Rusvai mit papol az oltásról.
Valamint ha az autoimmun betegségeim tényleg olyan szörnyűek és ennek ellenére nevetve átvészeltem a covidot, akkor talán jogomban áll megkérdőjelezni az imádott "oltakozás" szükségességét.
#160! Te egyre agresszívabb vagy! Ez már a Pfizer mellékhatása? Eleinte még ok.feljártál provokálni, hiába írták le neked 100-an ugyanazt, te csak fújtad a saját h.lyeséged. De újabban már nem csak magadat diagnosztizálod,hanem másokat is. Meg akarod tiltani másnak, hogy ide írjon, mintha egy személyben te döntenél arról, ki mit gondolhat. Mi van veled? Kérlek, 4.dózist ne lövess magadba, mert, ha így megy tovább, még kárt teszel valakiben.
Mi az,hogy nem is autoimmunbeteg? Ezt is te döntöd el? Zavar, hogy autoimmunként még él, pedig te már egy éve hajtod, hogy mindmeghalunk?
161
Tudtommal az autoimmun betegség arról szól, hogy az immunrendszer a saját szervezet egészséges sejtjeit támadja. Ennek mi köze van ahhoz, hogy az ember hogyan vészeli át a COVID-ot, amennyiben nem szed immunszuppresszánst?
Viszont többek között pont az autoimmun betegségek miatt vagyok kiborulva, hogy manapság mindenki a "saját immunrendszerében bízik" - persze, ami a szervezetet támadja.
162
Én nem diagnosztizáltam magamat SEM.
Könnyen átvészelte a vírust, mert mázlista vagy mert kicsi részecskeszámban jutott belé fertőzéskor.
Ettől függetlenül az autoimmun betegségek orvosi kezelést igénylő, nem gyógyítható, durva, általában életveszélyes betegségek. Nem segít gyógynövény, ráolvasás, konteo. És arról szólnak, hogy a 1,5 éve fetisizált immunrendszer a saját szervezetet támadja.
Ezt írtam eddig is.
Mázlista vagyok, de jó :)
Akkor a feleségem is, 84éves cukros nagyija, anyósom, apósom, sógorom, sógornőm, barátom és családja, munkatársaim durván fele és családja. Biztos szerencsét hoztam nekik :)
165
Javaslom nézd meg az alábbi filmet. Amikor a hölgy élt, még nem kezelték semmivel. Manapság ezt a betegséget is az autoimmun betegségek közé sorolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!