Nem mindenki fogja felvenni harmadik oltást?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 18:25
1/6 anonim válasza:
Az elso kettot sem vette fel mindenki….
2/6 anonim válasza:
Mi most fogjuk felvenni az elsőt még. Mire a harmadikra kerülne a sor (lejár a kártya) szerintem már nem lesznek akkora korlátozások a korona miatt. Tehát nem szeretném, ha felesleges már.
3/6 anonim válasza:
2 pfizer megvan. Ha a szervezetem termel elég antitestet, akkor a 3.-at nem kérem.
4/6 anonim válasza:
Én most váltam volna jogosulttá a 3.-ra. Mérettem ellenanyagot, még jó a szintje, úgy tervezem, 3 hónap múlva méretek szintet megint.
5/6 anonim válasza:
Felvenni hitelt szoktak, oltást beadatni.
6/6 anonim válasza:
Én az elsőt se. Minek? Aki felvette az is beteg lehet/lesz. Maximum EÜ ellátás miatt kéne a védettségi, de arra se, mert magánba járok mindig, ott meg a pénz beszél nem a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!