Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem oltatja be magát...

Miért nem oltatja be magát mindenki?

Figyelt kérdés

COVID 19. Az egyik legveszélyesebb vírus 100 éve. Már van ellene vakcina mégsem oltakozik mindenki.

Miért ilyen felelőtlenek az emberek?

2021. okt. 23. 18:58
 131/172 anonim ***** válasza:
27%

Nem tudom ugyanaz az ember írja-e az "én átestem rajta tehát nem veszélyes" tartalmú hozzászólásokat, de sokan már a föld alatt vannak, akiknek ez nem sikerült.

Az ostobák nem képesek globálisan gondolkodni.

Ők magukból indulnak ki.

Azt hiszik, hogy ha ők nem találkoztak valamivel, az nincs is ...

Szerintük az egész világon mindenki hülye, aki komoly veszélynek tartja a covid-19 vírust...

Én itt befejeztem mert nem állok le galambokkal sakkozni.

2021. okt. 29. 21:18
 132/172 anonim ***** válasza:
85%

#131 Nagyon sok halottnál bebizonyosodott, hogy NEM a koronába halt bele.

És egyébként mi a helyzet azokkal, akik az oltásba haltak bele - ismerek ilyet.

2021. okt. 30. 06:45
 133/172 anonim ***** válasza:
91%

#131 Én pl eddig 1x írtam hogy átestem és letojtam az egészet. Valószínű nem egyedüli eset vagyok..

Arról van szó, hogy mindig vmi veszélyes vkire. Ez van, nem vagy halhatatlanok. De a covid körüli hisztéria már túlzás.

2021. okt. 30. 10:04
 134/172 anonim ***** válasza:
69%
*vagyunk
2021. okt. 30. 10:05
 135/172 anonim ***** válasza:
64%

#128-as

"Lehet, hogy tünetmentesen átestél rajta. Gondolom, nem voltál folyamatosan tesztelve az elmúlt másfél évben."

1. jajj hagyjuk már ezt a tünetmentesen is lehetsz vírusos. Egészséges nem lehetek például? A fo.s manipulálható pcr tesztet meg hagyjuk már. Kész vicc, hogy afrikai országvezető anno gyümölcsöknek a tesztjeit küldte be a who-ba, és pozitív eredmény jött ki :D

2. Csak azért vagyunk felelőtlenek és ostobák, mi oltatlanok, mert nem vagyunk hajlandóak intravénásan egy ismeretlen anyagot magunkba fecskendezni, és ezáltál nem szeretnénk részesei lenni minden idők legnagyobb globális emberi kísérletnek?

Az oltottak mitől félnek? Ha zuhog az eső és én ha felveszem az esőkabátomat/ernyőt nyitok leszrom ha a mellettem lévő nem követ benne és csurig ázik. Csak, hogy értsétek jól a hasonlatot.....

2021. okt. 30. 17:10
 136/172 anonim ***** válasza:
11%

135

Én például attól félek, hogy foglalni fogod előlem a helyet a kórházban. Meg attól, hogy a te szervezetedben alakul ki a következő mutáció, ugyanis a te szervezetedben több vírus fog termelődni, mint az enyémben és ha több termelődik, a hiba esélye is magasabb.

2021. okt. 30. 17:17
 137/172 anonim ***** válasza:
83%
Hátha félsz, akkor be is vonzod. Amitől félünk az hat ránk. Menj és félj tovább. Én az egészséget választom és az életet. Egészségesen akarok élni.
2021. okt. 30. 17:20
 138/172 anonim ***** válasza:
80%
és nem félni...
2021. okt. 30. 17:20
 139/172 anonim ***** válasza:
95%
Azt vettem észre, akik megkapták már a harmadik oltást, rögeszméik vannak és még jobban félek. Többek közöttük ki se mer lépni már az utcára, és ha muszáj is csak maszkban arra a pár percre. Ez a jó élet?
2021. okt. 30. 17:21
 140/172 anonim ***** válasza:
21%

137

Ha egészségesen akarnál élni, beoltatnád magad, mert nem akarnál heges tüdőt vagy szívizomgyulladást.

Bevonzom, hogy foglalod majd előlem a helyet a kórházban? Hát jó. :D :D aki ilyen bevonzásokban hisz. De butákkal nem vitázom tovább.

2021. okt. 30. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!