Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem oltatja be magát...

Miért nem oltatja be magát mindenki?

Figyelt kérdés

COVID 19. Az egyik legveszélyesebb vírus 100 éve. Már van ellene vakcina mégsem oltakozik mindenki.

Miért ilyen felelőtlenek az emberek?

2021. okt. 23. 18:58
 151/172 anonim ***** válasza:
96%

#141, te mindenhol ott vagy? Mindenhol ontod magadból a tudományos baromságaid? Kicsit unalmas már olvasni minden kérdés alatt a sok poszt covidos ismerősödről, az elhunyt ismerőseidről, illetve a sok nyavalygásod a különböző betegségeidről. Erre még rákontrázol a középiskolai biosz tudásoddal. Szerintem te egy fizetett covid propagandista vagy.

Leírhatod még milliószor is, akkor sem fogok beállni a sorba, önként és dalolva adom át a helyem az intenzíven neked, vagy akármelyik ismerősödnek. Tudod, nem csak ilyen tápos csibék élnek mint te.

2021. okt. 30. 21:15
 152/172 anonim ***** válasza:
11%

151

Azt hiszem, a szabályzat nem tiltja, hogy itt legyek.

Én meg unom a konteós b..kákat, unom, hogy nem hoznak forrást, unom, hogy szembemennek a logikával, unom, hogy lenézik a krónikus beteg embereket, unom, hogy világszintű összeesküvést vizionálnak. Meg unom a saját immunrendszerükben bízókat, az ilyeneket vissza kellene küldeni a 17. századba, ha lehetne, ott bízzanak benne. Vagy egy autoimmun betegtől érdemelnének egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat.

Látod, én is unok dolgokat. Bőven.

2021. okt. 30. 21:37
 153/172 anonim ***** válasza:
0%

151

Ami meg az egészségi állapotomat illeti.

Ti is érveltek azzal, hogy hűde egészségesek vagytok, én is érvelhetek azzal, hogy veszélyeztetett vagyok.

Tudod, én is unom, hogy az interneten mindenki hűde egészségesnek állítja magát. A valóságban senki se az.

2021. okt. 30. 21:38
 154/172 anonim ***** válasza:
76%

133as vagyok.

Mint írtam, tünetmentesen átvészeltem, így nem hat meg az oltás. Pofon nem kell autoimmun betegtől, mert én is az vagyok, bélrendszeri gondok, vitiligo, Hashimoto, stb, de mint írtam meg sem éreztem ezt a szörnyű kórt. Viszont az oltással (főleg hogy lassan kötelező lesz) annál több gondom van, mert ha csak kicsi esélyem is van súlyos mellékhatásra, még akkor is több mint a betegség számomra.

Nem, nem vagyok gödénykövető, meg laposföldhívő, meg balatontagadó, stb mint ahogy azt az összes "oltásellenesre" mondják...

2021. okt. 30. 21:46
 155/172 anonim ***** válasza:
0%

Immunszuppresszáns gyógyszerrel pedig veszélyesebb, báár hallani olyat, hogy pont, hogy nem.

A második fertőzés már lehet durvább számodra, de a kezelőorvosod biztos tudja, melyik oltás biztonságos.

Illetve tápos vagy ezek szerint te is, nemcsak én. :D

2021. okt. 30. 21:54
 156/172 anonim ***** válasza:
96%

Látom sikerült még egyszer leírnod. 😂 Úgy érzem, az a nagy pofon neked sem ártana. Talán helyrebillene odabenn valami.....

Képzeld, az édesanyám is autoimmun beteg, és köszöni, de nem kéri az oltást. Beszélt olyan ismerősével, akiről pár napra rá kiderült, hogy covidos. Anyámnak semmi baja.

2021. okt. 30. 22:02
 157/172 anonim ***** válasza:
95%

Semmit sem szedek, próbálom helyrerakni a dolgot gyógyszer nélkül. Már évek óta kutakodom, mit lehet tenni és valahogy mindig a táplálkozás (pontosan bizonyos élelmiszerek elhagyása) tűnik a megoldásnak - áteresztő bél szindróma miatt.

Ezenkívül van 3 porckorongsérvem meg 1-2 apróság, így jelenleg a legkisebb gondom a covid :D

2021. okt. 30. 22:02
 158/172 anonim ***** válasza:
88%

149

""covid osztályon dolgozó ismerős meséli, hogy semmi pénzért nem nyomná magába ezt a löttyöt""

"Melyiket a sok közül?"

Mindegyik ugyanaz az egy lötty, csak más névvel címkézve. Neked meg megmarad a választás illúziója. ;)

2021. okt. 30. 23:09
 159/172 anonim ***** válasza:
84%

150

"gondolom ezek a felvételek is tetszeni fognak neked, csak egy példa.

Ne nézz sok negatív, lehúzó, agymosó híreket."

"Akkor azokat a felvételeket minek nézné meg? :DDD"

Szerintem a kommentelő úgy értette, hogy ne kövesse a hazug médiát,hanem tájékozódjon normálisan még ha az igazság fáj is, és az "oltások" valóban szrrrt sem érnek. Azok a felvételek valóban önmagukért beszélnek!

2021. okt. 30. 23:12
 160/172 anonim ***** válasza:
0%

156-157

Félelmetesen buta vagy.

Szerintem nem vagy autoimmun beteg igazából.

Ezek kemény betegségek, gyógyíthatatlanok és kezeléssel is durva dolgokat okoznak, nemhogy kezeletlenül.

2021. okt. 30. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!