Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem oltatja be magát...

Miért nem oltatja be magát mindenki?

Figyelt kérdés

COVID 19. Az egyik legveszélyesebb vírus 100 éve. Már van ellene vakcina mégsem oltakozik mindenki.

Miért ilyen felelőtlenek az emberek?

2021. okt. 23. 18:58
 121/172 anonim ***** válasza:
93%

Florida kormányzója azt mondta, hogy nem hagyja, hogy megnyomorítsák a lakosságot. Nem tukmálja rájuk az oltást, aki fel akarja venni, vegye fel,

ha nem hát nem, szíve joga! Nem zár be senkit és semmit, sőt megnyitja a turizmus előtt az államot. Végre egy normális vezető, aki jót akar a népnek. Ha olyan nagy lenne a baj, nem tenné. Idén sem volt ott semmi, és jó sok barátom él kint, köszönik jól vannak, oltás nélkül is.

Meg az is érdekes, ha valóban halálos járvány tombol, akkor pl kedves orbán miért oldotta fel az ünnepekre a járványügyi korlátozásokat. Ünnepkor nincs vírus, nem kell oltás? Hmmm? Nem lóg ki a lóláb?

2021. okt. 29. 19:02
 122/172 anonim ***** válasza:
77%
És ezekben nincs semmi konteó, amiket itt fentebb ismételgetettek. Tények és józan kérdések. 121es voltam.
2021. okt. 29. 19:02
 123/172 anonim ***** válasza:
86%

Mert a beoltottak ugyanolyan eséllyel adják át a fertőzést, mint az oltatlanok. Szóval a téged is védelek mesét nem hisszük el, különösen úgy, hogy közben meg szidjátok azt, akit olyan nagyon meg akartok védeni. Álszent népség.

[link]

2021. okt. 29. 19:21
 124/172 anonim ***** válasza:
85%
Megvolt a vírus és egy jót röhögtem rajta szinte tünetmentesen :D
2021. okt. 29. 19:41
 125/172 anonim ***** válasza:
92%
Rajtam is úgy at szaladt hogy mint a 6os vonat .
2021. okt. 29. 19:45
 126/172 anonim ***** válasza:
87%

Az "értelmiségi" oltottat láthatjuk a kérdező személyében :'D

Pont ugyanaz folyik mint a stanfordi börtönkísérletben csak nagyban.

2021. okt. 29. 20:08
 127/172 anonim ***** válasza:
85%

Nyomi kérdező, várom a vírust....

Bő másfél év alatt nem sikerült elkapnom, talán ha ide küldöd túl leszek ezen is.

2021. okt. 29. 20:10
 128/172 anonim ***** válasza:
89%

"Bő másfél év alatt nem sikerült elkapnom"

Ezt honnan veszed? Lehet, hogy tünetmentesen átestél rajta. Gondolom, nem voltál folyamatosan tesztelve az elmúlt másfél évben.

2021. okt. 29. 20:25
 129/172 anonim ***** válasza:
85%

"lehet hisztizni"

Mondja aki itt hisztizik hogy miért nem oltjuk be magunkat :D

Én is örülnék ha végre elkapnám de már több mint egy éve max annyit "védekezek" amennyi kötelező és még náthás sem lettem...

2021. okt. 29. 20:59
 130/172 anonim ***** válasza:
0%

"már több mint egy éve max annyit "védekezek" amennyi kötelező és még náthás sem lettem..."

Ebből is látszik, hogy működtek a korlátozások...

2021. okt. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!