Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem oltatja be magát...

Miért nem oltatja be magát mindenki?

Figyelt kérdés

COVID 19. Az egyik legveszélyesebb vírus 100 éve. Már van ellene vakcina mégsem oltakozik mindenki.

Miért ilyen felelőtlenek az emberek?

2021. okt. 23. 18:58
 141/172 anonim ***** válasza:
11%

Több ismerősöm is beadatta a harmadikat vagy tervezik.

Én őszintén szólva a 2 Sinopharm után féltem, miután kiderült, hogy nincs védettségem és egyéb leleteim is szörnyűek. A Pfizer óta nyugodtabb vagyok sokkal, bár az én esetemben a Pfizer olyan, mintha az első oltást kaptam volna, ráadásul valamennyit ront a hatékonyságán az is, hogy jelenleg a delta fertőz.

Nem tudom, miért kellene nyugodtnak lennem.

A kormányunk tojik az egészségünkre, vadászkiállítás, eukaliptusz kongresszus, teltházas focimeccsek. A közelemben most is meccs van. A maszk zárt terekben körülbelül csak nálunk nem kell, környező országokban és a hanyatló nyugaton előírás. Érdekes, ott nem is sírnak miatta.

Volt osztálytársam majdnem lélegeztetőgépre került, egyik barátnőm 31 éves ismerőse elhunyt, kerületünkben elhunyt egy velem egykorú politikus, akit majdnem személyesen is ismertem. (Ellenzéki és egyébként én is ellenzékinek vallom magam.)

Eközben a szabadság ma már sajnos egyre inkább azt jelenti, hogy "azt csinálok, amit akarok, akár a másik ember kárára". Nem komám, a maszkkal, a munkahelyeden az esetleges kötelező oltással és egyebekkel nem a szabadságodat korlátozzák, hanem emberéleteket védenek.

2021. okt. 30. 17:35
 142/172 anonim ***** válasza:
78%

137- a saját magad betegségét, azt vonzod be. Légyszíves ne gyere nekem a terror média negatív kórház szövegével.

Ha egészségesen akarnál élni, te nem oltottad volna be magadat ezzel a méreggel. Sajnos egyre több a mellékhatással szenvedő, és még a hosszútávú hatásait nem is ismerjük. Az emberiség 3%-a kapta el eddig (ha lehet hinni a számoknak) Akik meghaltak vagy krónikus beteg, idős emberek voltak, vagy hiányos kórházi protokoll miatt. Érdekes lehetett, amikor olyan kezelte a lélegeztetőgépet, akit gyorstalpalón pár óra alatt kiképeztek és előtte köze nem volt hozzá. Meg az is érdekes, hogy covid osztályon dolgozó ismerős meséli, hogy semmi pénzért nem nyomná magába ezt a löttyöt és látja mi folyik valójában ott bent...

[link] gondolom ezek a felvételek is tetszeni fognak neked, csak egy példa.

Ne nézz sok negatív, lehúzó, agymosó híreket.

2021. okt. 30. 17:37
 143/172 anonim ***** válasza:
11%

142

Nagyon kérlek, ne írkálj nyilvános helyekre, mert emberéletek fognak múlni rajtad!

Az önmagában nem zavar, ha lélegeztetőgépre kerülsz (bár az már igen, hogy foglalod a helyed a kórházban), de lehet, hogy egy barátom nem oltatja be magát többek között miattad és meghal!

Így is elég 30 körüli halt meg vagy került súlyos állapotba a környezetemben.

Ne írj kérlek!

Inkább próbáld valahogy fejleszteni a logikai készségedet és a tudásodat növelni, mert az erősen rád fér.

2021. okt. 30. 17:40
 144/172 anonim ***** válasza:
96%

143 Inkább te ne írj. Menj fel a mellékhatásos csoportba és nézd meg hány ember károsult az oltás miatt. Rengeteg oltott van a kórházban sajnos és ez nem vicc. Tájékozódj!

És ne írj!

2021. okt. 30. 18:14
 145/172 anonim ***** válasza:
90%

Huhh mennyi vita van itt.

Alátámasztom, h rengeteg bajt okoznak az oltások, és még mindig ismeretlen a hosszútávú hatás. Környezetemben haltak meg tőle, meg lettek betegek. Szomorú, de ezek tények.

2021. okt. 30. 18:18
 146/172 anonim ***** válasza:
97%

"Nagyon kérlek, ne írkálj nyilvános helyekre, mert emberéletek fognak múlni rajtad!"

Különben? Bírom hogy a csürhe már a szólásszabadságot is korlátozná :D

2021. okt. 30. 19:01
 147/172 anonim ***** válasza:
90%
#143 nyugodj meg nagyon-nagyon sokan vannak, akik nem kérték ezt az oltásnak csúfolt moslékot, (ami nem mellesleg 2023ig kísérleti státuszban van), és próbálják ébreszteni az embereket, hogy térjenek észhez. Ugyanígy a szabadság jogunkat, emberi méltósághoz való jogunkat mind-mind csorbítják, csak az nem látja, aki nem akarja.
2021. okt. 30. 19:12
 148/172 anonim ***** válasza:
10%

"be is vonzod"

Ez az egyik leggázabb ezoterikus duma...

2021. okt. 30. 19:57
 149/172 anonim ***** válasza:
26%

"covid osztályon dolgozó ismerős meséli, hogy semmi pénzért nem nyomná magába ezt a löttyöt"

Melyiket a sok közül?

2021. okt. 30. 20:02
 150/172 anonim ***** válasza:
29%

"gondolom ezek a felvételek is tetszeni fognak neked, csak egy példa.

Ne nézz sok negatív, lehúzó, agymosó híreket."

Akkor azokat a felvételeket minek nézné meg? :DDD

2021. okt. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!