A reklámok miatt hiszik az emberek, hogy az immunrendszert lehet erősíteni?
A reklámok miatt hiszik azt az emberek, hogy az immunrendszer "erősíthető", ekkor kevesebbszer kapunk el felsőlégúti fertőzést? Ha meg "legyengült" az immunrendszerünk, akkor többször?
(A gyakori légúti fertőzés vagy hasonló tünetek oka lehet gócos mandula, nem megfelelően kikezelt fertőzés, autoimmun betegség, reflux)
Az emberek nincsenek tisztában az autoimmun folyamatokkal?
Én akkor valóban fontosabbnak tartom az orvosi vizsgálatokat, prevenciót. Mostmár.
Viszont évek óta fennálló tünetekkel vagy csillaghullás labor miatt beutaló alapján orvoshoz menni nem tartom túlzásnak.
Hogyan lehet tenni az autoimmun betegség fellángolása ellen?
Nem olvastam végig a kommenteket, csak a kérdés leírást, szóval lehet, hogy már leírtak, amit fogok:
De kérdező, te tanultál valaha biológiát, mert nagyon úgy néz ki, hogy alapvető folyamatokkal nem vagy tisztában.
Szerinted hol jut be a vírus? A nyálkahártyán. Mire is jók a vitaminok? A nőklapjacafen-n írtakon túl valaha is utána olvastál?
Ez a kérdés nekem biológusként röhejesen szánalmas
Abban tuti, hogy pont a nyálkahártya lehet sérült, krónikusan gyulladt és akkor a fertőzés is könnyebben kialakul.
Abban,, hogy az immunrendszer elég brutális dolgokat tud okozni.
Abban, hogy nem lehet erősíteni.
Mire jók a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek?
Idegrendszer működésének támogatása
Szem egészsége
Megfelelő anyagcsere
Hormonháztartás támogatása
Bőr egészsége
Csontok egészsége
Izmok regenerálódása
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!