A reklámok miatt hiszik az emberek, hogy az immunrendszert lehet erősíteni?
A reklámok miatt hiszik azt az emberek, hogy az immunrendszer "erősíthető", ekkor kevesebbszer kapunk el felsőlégúti fertőzést? Ha meg "legyengült" az immunrendszerünk, akkor többször?
(A gyakori légúti fertőzés vagy hasonló tünetek oka lehet gócos mandula, nem megfelelően kikezelt fertőzés, autoimmun betegség, reflux)
Az emberek nincsenek tisztában az autoimmun folyamatokkal?
22
Te biztosan nem rólam beszélsz.
21
Te magadról beszélsz? :D
Náthára az emberek döntő többsége szed, csak a gyakorisok nem.
Szteroidokat is sokan szednek, helyileg hatót meg még többen használnak.
De te csak erősítsd az immunrendszeredet, hátha bármit is elérsz vele.
"A vírusokkal, baktériumokkal az immunrendszered küzdene meg, csak már rég nem képes rá, mert kinyírtad."
Már mivel nyírtam volna ki?
Még mindig nem írok privátra. Jobb lenne-e? Lelkileg biztos. Aztán egy idő után valószínűleg testileg is. Meg mondjuk keresnél valami hobbit, pasit, mit tudom én. Úgy élnél, mint egy korodbeli, nem úgy, mint egy nyugdíjas, aki csak a nyavalyáiról tud beszélni. Túl sokat foglalkozol magaddal, pedig élhetnél is. Nem tudom, hosszabb lenne-e az életed, de hogy boldogabb, az biztos.
Te minden embert ismersz? Nem, nem mindenki tömi a gyógyszereket. Az én környezetemben például csak az idősek.
🤦Mit erősítek? Én élek, ahogy nekem jó, ő meg dolgozik, amikor szükséges. Mivel erősítem, áruld már el? Mit kéne tennem? Egyek direkt szemetet vagy ne járjak sportolni?
Azzal, hogy nem hagyod dolgozni SOHA. Már leírtam 50x. Ez engem tökre nem érdekel, de ne találj már ki f.szságokat másokról.
28
Mi az, hogy nem hagyom dolgozni?
Az emberek 95%-a tuti szed valami NSAID-et vagy paracetamolt nátha esetén és szerintem ha orvosnak azt mondanám, hogy ezekkel nem hagyjuk dolgozni az immunrendszerünket, kiröhögne.
A kérdésed nem offolom szét. Ha nem tűnt volna fel, végig arról írtam, hogy lehet-e erősíteni az immunrendszert. Arról nem tehetek, hogy te csak a saját elméleted fogadod el, az meg senkiével nem egyezik.
Én semmi olyat nem írtam rólad, amit nem te írtál magadról. Nem is értem, kivel tudnálak összekeverni, amikor csak arra reagálok, amit te magad írtál. Este ketten írtunk neked. A másik a #21-es. Egymástól függetlenül ismerünk fel, mivel te vagy az oldalon az egyetlen hipochonder, akinek ez a nem lehet az immunrendszert erősíteni a mániája.
A privátban említett "betegségeid" (nem nevezem meg!), annyira ritkák, hogy kb.minden második embernek vannak. 4-ből 3 nekem is volt. Csak tudod, nem mindenki csinál belőle ekkora ügyet.
Inkább te gyanúsítasz meg embereket,olyannal, ami nincs. Állítólag itt olvastad az oldalon, ami miatt a kérdés született,mert csomóan írják. Kértem írj egyet, mert én senkitől se láttam. Nem mutattál egyet se. Az előző hozzászólásomban megkérdeztem, miből látod, hogy én erősítem az immunrendszerem. Mert nem eszek szemetet, vagy sportolok? Mit csinálok rosszul? Tessék, írd meg. Nem válaszoltál. Ehelyett leírod, hogy az emberek 95%-a szed valami számomra ismeretlen betűszót. Tényleg? Honnan veszed? Felmérést csináltál és mind itt vannak gyakorin? Nem, csak simán ráhúzol dolgokat ismeretlen emberekre.
Egyébként, hogy ne mondd, hogy én nem válaszolok, szerintem az vagyok, aki szerinted "felülbírálja az orvost", mert ezt egyszer írtad már, bár nem tudom, honnan veszed. Az autoimmun betegségem kezelik, amikor tünetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!