Harmadik oltásnak ti is csak mRNS alapú oltást vesztek fel? Van aki nem?
70.
És ezt X száz éve vagy nem sikerült megvalósítani vagy már X száz éve ez van csak észre sem vették/vesszük?
Azt is tudod ,hogy a közép osztály eltörlése a cél a mélysegénység meg a szuper gazdagok ?
Az LMBt a nemek eltörlése és Pedo f legalizálása a cél ?
Hogy az orvosi egyetemeket Rotchild szabadkőművesek hozták létre ,tudod a 25 pontosak akiket írtam.
Tudtad, hogy Magyarországot eladták ,hogy nincsenek jogaink csak annyi amennyit engednek ?
Hogy csak ahhoz van jogod hogy fizesd az adót ?
Hogy 6 országot rohant le az Amerikai illumináti mert nm a kőolajat nem dollárban árulták hanem arányban?
Hogy az egészség ügy szándékosan lett leépítve az oktatással együtt.
Hogy vihova pacsiztak kovid alatt ,hogy új norma ,hogy ez lesz a normális ? (Ez nem jött be nekik mert Trup és Putyin beleköpöt alevesükbe )
17 év alatt amit meg tudtam róluk nem bírnád befogadni, olyan mély a pöcegödör ,hogy épp ésszel nem lehet felfogni.
Igen az Agenda 21 dokumentumban olvastam 2020 ban ,hogy 2022 nyarára gazdasági összeomlását terveztek jé és pont rá 2 évre pont végre is hajtották.
Bocs, de szokás szidni a magyar kormányt pedig az pontosan akadályozza ezt a folyamatot....
Akkor most jó a nyugati dekorácia vagy mégis a fityisz jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!