Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Harmadik oltásnak ti is csak...

Harmadik oltásnak ti is csak mRNS alapú oltást vesztek fel? Van aki nem?

Figyelt kérdés
Nekem meg varnom kell, mert 27 eves vagyok alapbetegseg nelkul. Eddig is Pfizert kaptam. Ezutan is kaphatok Pfizert, igaz?

2021. aug. 27. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
Buta szamár vagy, és vak !
2023. ápr. 23. 11:45
 62/77 anonim ***** válasza:
Szerintem 2020 óta minden jó dolog el marad, és ami meg nem maradt el az azért nem maradt el, mert annak még az el maradása is el maradt!
2023. ápr. 23. 16:40
 63/77 anonim ***** válasza:
Hagyjátok a kovidot! Nincs már Korona vírus!
2023. ápr. 23. 16:46
 64/77 anonim ***** válasza:
39%
Van,csak már nem olyan veszélyes, mint kezdetben. Azért most sem szerencsés elkapni.
2023. ápr. 23. 17:42
 65/77 anonim ***** válasza:
Az mindegy. Úgy is lehet írni, hogy kabd be, meg úgy is lehet írni hogy kapd be!
2023. ápr. 23. 20:19
 66/77 anonim ***** válasza:
67%

"koronavírus" van és már az emberiség előtt is volt. Még a náthát is egy koronavírus fajta okozza.

COVID is van csak már megvan a nyáj immunitás, így olyan mint bármely másik olyan fertőző betegség, ami akár halálos is lehet.

2023. ápr. 23. 20:47
 67/77 anonim ***** válasza:
Úgy is lehet, 67, csak úgy nem helyes nyelvtanilag. Nem mindegy.
2023. ápr. 23. 21:18
 68/77 anonim ***** válasza:

34:

Olvasd vissza mit jósoltál 2023-ra és mit nem.

Totális diktatúra? Nem jött be.

Kötelező oltás? Rég nem foglalkozik vele senki. Nincs 46. oltás mint az oltás-ellenes liga jósolta. Nincs már sehol szükség oltást, védettséget igazoló kártyára.

Nem jósoltál viszont:

Újabb Fidesz győzelmet, újabb 2/3-ot 2022-re, se orosz inváziót Ukrajnában (pedig ennek úgy 8-9 éve voltak jelei, csak mindenki úgy állt hozzá, hogy amelyik kutya ugat az nem harap).

Hol a totális globális diktatúra? Hol van? Eljött?

Max az EU próbálja bevezetni, hiszen elvárják, hogy egy-egy tagállam hogyan szavazzon... Minden demokrácia az ahol megmondják, hogy hogyan, mire kell szavazni????

2023. máj. 24. 08:35
 69/77 anonim ***** válasza:

Én 4 - szer is be oltattam magamat. 2 - szer az orosz Szputnyik oltással, és utána Pfizer - ral, az utolsó 4. oltást azt vagy csak tavaly év végén kaptam vagy idén év elején, mert nekem olyan kellet ami az Omikron ellen is véd.

Pfizer volt az is.

2023. máj. 24. 14:15
 70/77 anonim ***** válasza:
23%

Nem jósoltam ! Volt egy infóm 2020 ban,hogy 2022 nyarára gazdasági összeomlását tevezrek .

1776 évek óta tervben vannak ezek a dolgok amiket írtam a az Új vilagrend 25 pontja amit sorba próbálják véghez vinni .

Azt se felejtsük el ,hogy 2030-ig nagy átalakulást ígérték.

1776-ban Adam Weishaupt lett megbízva Rothschild család által,hogy dolgozza ki a Föld irányításának és kontrollálásának az átvételéhez szükséges terveket. Weishaupt 25 pontban fogalmazta meg a szükséges tennivalókat.

Új villágrend ,szabadkőművesség ,illuminati 25 pontja

1 Használj erőszakot és terrort inkább, mint tudományos vitát.

2, Prédikálj „Liberalizmust ” a politikai hatalomhoz.

3, Kezdeményezz osztályharcokat.

4, A politikusok muszáj, hogy ravaszak és megtévesztők legyenek – a legkisebb erkölcsi norma sebezhetővé teszi a politikust.

5, Bontsd le a „meglévő rendszereket és törvényeket „Építsd újra az összes meglévő intézményt.

6. Maradj láthatatlan addig a percig, amíg akkora erőt szerzel, hogy már sem ravaszság sem erőszak már nem képes aláásni.

7, Használj tömeg pszichológiát a néptömegek kontrolálására. „ Abszolút zsarnokság nélkül nem uralkodhatsz”

8, Támogasd az alkohol fogyasztást, a kábítószereket az erkölcsi korrupciót, mindenfajta bűnöket és szisztematikusan használj ügynököket a fiatalok megrontására.

9, Szerezd meg a tulajdonokat bármilyen formában biztosítsd a tulajdonjogodat.

Hirdetés

10, Szíts háborúkat és kontroláld a béketárgyalásokat úgy, hogy egyik fél sem szerez területeket így eladósodnak, ezzel a hatalmunkba kerülnek.

11, Válassz olyan embereket az állami hivatalokba akik „szolgálnak és engedelmeskednek a parancsainknak így készen állnak hogy zálogai legyenek a játékunknak.

12, Használd a sajtót propagandára a nyilvánosság felé, miközben a háttérben maradsz tisztán a felelősségre vonástól.

13, Hitesd el a tömegekkel hogy kriminálok áldozatai. Az után, állítsd helyre a rendet így megváltónak fogsz látszani.

14, Kreálj financiális pánikot. Használj éheztetést a tömegek kontrolálására.

15, Szivárogtasd be a szabadkőművességet, hogy érvényesíteni tudják az igazi természetüket a páholyok a filantrópiában. Terjesszék az ateizmust a „Goyim” pogányok között.

16, Ha eljön az óránk, amikor a mi urunk az egész Föld koronázott ura lesz,az ő befolyásuk megszűnik és minden, ami útjában áll.

17, Használj szisztematikusan megtévesztéseket, jól hangzó kijelentéseket, népszerű mondásokat. Mindig meg lehet tenni annak az ellenkezőjét, ami meg lett ígérve…….úgy sincs következménye.

18, A terroruralom a leggazdaságosabb megoldás a gyors alávetettségnek.

19, Álruhába öltöztetett politikai, gazdasági, pénzügyi tanácsadók szerzik meg a mandátumokat diplomatikusan anélkül, hogy félnünk kéne, hogy kiderül „ a titkos erő a nemzeti és a nemzetközi ügyek mögött” .

20, Egy Globális kormányzás a cél. Fontos lesz óriási vagyonra szert tenni, hogy a goyim-ok még a legnagyobb szerencséjük ellenére is tőlünk függjenek olyan széles körben, hogy együtt zuhanjanak a fenékre a kormányaikkal a nagy politikai összeomlás napján.

21, Használj gazdasági háborút. Rabold el a goyim-októl a földjeiket és iparaikat magas adóval és egyenlőtlen versenyekkel.

22, Vedd rá a goyim-okat hogy pusztítsák egymást, hogy csak a proletárok maradjanak a Földön és egy néhány választott milliomos számunkra és elegendő rendőr és katona a védelmünkre.

23, Hívd „The New Order” ( Ujj Rend ) jelölj ki egy diktátort.

24, Téveszd, zavard meg a fiatal generációt azzal, hogy olyan teóriákat, alaptörvényeket tanítasz nekik, amikről tudjuk, hogy hamisak.

25, Csavard ki a nemzeti és nemzetközi törvényeket először ellentmondásossá, ami elhomályosítja, majd teljesen elrejti. Helyettesítsd döntőbíráskodással.

2023. máj. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!