Harmadik oltásnak ti is csak mRNS alapú oltást vesztek fel? Van aki nem?
Micsoda jostehetsegek vannak itt!
Mi lesz a jövő heti nyerőszám a lottón? Igazán megmondhatnatok priviben ha már ennyire tudtok mindent.
Köszönöm szépen!
9 - es
Én 28 éves vagyok. Akkor én is hülyeséget csinálok, hogyha 2 Szputnyik oltásra kérek még egy harmadik Pfizer, vagy Moderna oltást?
Nem 9-es vagyok de válaszolok ha nem probléma.Mindenki maga tudja ez a válasz és mindenkinek a magánügye hogy hány oltást vesz fel,ennyi.
Nem vagy hülye senki sem mondta
"én is hülyeséget csinálok, hogyha 2 Szputnyik oltásra kérek még egy harmadik Pfizer, vagy Moderna oltást?"
Ne olyantól kérdezd, aki szerint az első kettőt sem kellett volna beadatnod...
Jo hogy tőle megkerdezed. Ő megmondja a tutit. Véletlenül se szakembert vagy legalább az orvosodat kerdezd. 👌 persze lehetséges, hogy ő is az. Sose lehet tudni ki üzen nekünk itt a gyakorin..hátha nem egy 8 általánost végzett, vagy egy informatikus, esetleg bolti eladó..de minden lehet, meg az is, hogy ők az elmúlt másfél évben átkepezték magukat egészségügyi szakemberré. Sose lehet tudni. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!