Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan aki bevan oltva...

Van olyan aki bevan oltva mégis megfertőzödött a koronavírussal egész durvan?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki állítólag lélegeztetőgépre került 2 oltás után...

2021. jún. 20. 23:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

#30: Ha van egy kisbabád, akivel hajnalban meg munka után tudsz egy kicsit foglalkozni, akkor a szabadidő este 8 után kezdődik.

Na mi volt akkor? Rossz a memóriám.

Ja tenyleg! kijárasi tilalom.

Se konditerem, se futás se biciklizés.

Persze van akinek a home office-ba belefér egy 2 órás edzés, én is ismerek ilyeneket, nálunk meg azért dolgozni is kell.

2021. júl. 2. 14:28
 32/37 anonim ***** válasza:
38%

Hát esti egyetem mellett sokszor érdemi szabadidőm se volt, olyan, hogy este 8 után már legyen is, pláne nem.

Nálam az van, hogy lezárás alatt otthon van időm edzeni, lezárás nélkül otthon sincs.

Amúgy remekül lehet edzeni otthon is. A többi kifogás.

2021. júl. 2. 14:32
 33/37 anonim ***** válasza:

“ Amúgy remekül lehet edzeni otthon is.”

Van akinek igen, van akinek nem. Én pl az első lezárás alatt többet edzettem, zoommal tartottunk közös edzéseket is. A második pszichikailag terhelt annyira le, hogy már nem ment a rendszeresség. Nem vagyunk egyformák. És lássuk be, a többségnek annyi önuralma sincs, mint nekem, és nem áll neki otthon edzeni. Főleg ha még helye nincs akkora, és 30nm-es lakásban él.

Szóval ez tipikusan olyan nézőpont, hogy a te életviteledhez pont passzolt, szerencséd volt, de te lennél a leghangosabb, ha valami olyan intézkedés lépne hatályba, ami téged mozdít ki a komfortzónádból.

2021. júl. 2. 14:58
 34/37 anonim ***** válasza:

Engem a "normál" életvitel mozdít ki a komfortzónámból. Mármint nyilván nem lezárás-párti vagyok, bár sokszor nincs időm sehova se menni, de az erőltetett irodai jelenléttel és jelenléti oktatásokkal, továbbképzésekkel nem vagyok kibékülve.

Mindemellett az utak túlterhelve, tömegközlekedés túlterhelve és 6 órát alszik egy átlagos ember.

Amúgy én azt is csináltam, hogy 17:15-ig munka, tornagyakorlatok otthon, 17:45-től online óra.

Lehetni lehet otthon edzeni, elég egy fekvőhelynyi terület is ehhez. Lehet venni súlyzót, lépcsőzőgépet, labdát, nagyobb gépet. YT tele videókkal.

Kicsi aggressziót érzek benned...

Ami bennem van, az viszont az, hogy irigylem, akiknek van idejük arra, hogy heti többször eljárva edzenek. Nekem már nyári szünet is van és autodidakta se tanulok, mint tavaly és tavalyelőtt, mégis heti 1 mozgás fér bele házon kívül. Mondjuk amiket én szeretek, azok több órát vesznek igénybe.

Amúgy nekem az a tapasztalatom, hogy a fogyás-hízás nem a mozgáson múlik (legalábbis heti 2-5 óra sport esetén biztosan nem). Másokon is látom ezt és a kalóriaszámlálás is alátámasztja.

Otthonra lehet rendelni egészséges rágcsákat, vagy lehet készíteni kókusztejes banános zabkását, össze lehet ütni nasit xillittel. 10 perc alatt.

Irodában, ha az ember nem gondoskodik róla előre, a full cukros automatás nasik maradnak.

2021. júl. 2. 15:23
 35/37 anonim ***** válasza:

“ Kicsi aggressziót érzek benned...”

Csak mert nem értek egyet?

2021. júl. 2. 15:26
 36/37 anonim ***** válasza:
Kicsit aggresszívnak érzem, ahogy írtad, látszik, hogy konkrétan ideges lettél azért, mert másképp gondolkozik.
2021. júl. 2. 15:28
 37/37 anonim ***** válasza:
Eddig nem találkoztam itt parafenoménnel. De segítek. Nem lettem, sporttáborban vagyok, le vannak kötve az energiáim.
2021. júl. 2. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!