Van olyan aki bevan oltva mégis megfertőzödött a koronavírussal egész durvan?
És még mindig nem mentek utcára...
Mi kell még?
Gondolom, arányaiban jóval kevesebben.
Vagy még nem volt idő arra, hogy kialakuljon a védettség.
Vagy ráoltottak a betegségre és ez erős immunválaszt váltott ki.
És ha kimennek az utcára akkor mi a franc történik? Legalábbis a bús semmin kívül?
Én nem értem ezt a mentalitást. Sok mindennel nem értek egyet ami e téren ezen országban történik, de azt nem vizionálom, hogy egyedül Magyarországon van korona, és pláne nem látom benne Orbánt.
Sajnos a korona valós veszély.
“ pláne nem látom benne Orbánt.”
Nem mondtam orbánt, nem is élek magyarországon. Azt sem állítottam, hogy a korona ne lenne valós veszély, na de nem akkora, hogy szépen ellehetetlenítsünk mindenkit.
Eddig ugye 100 éve nem igen volt ekkora járvány, talán a hong-kong influenza érdemel említést, de annak sem volt akkora hatása.
Most meg hirtelen sars, mers, madárinfluenza, majomhimlő. Már mindet úgy állítják be, hogy érezze az ember, hogy bármelyik lehet a következő.
Hogy pontoz a sok átvert proli, mintha változtatna valamin. 🤣
Tudom, fáj ha hülyék voltatok, és ezt valaki kimondja. Viszont ezen felháborodni, és ezt megtorolni a butaság következő szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!