Félek az indiai mutáns vírustól. Nem akarom, hogy előről kezdődjön az egész. (?)
Most olvastam, hogy nemsokára nálunk is megjelenhet, de Angliában már emiatt a nyitás is "elmaradhat". Végre nálunk is nyitás van, sok ember be van oltva. Azt hittem vége ennek a rémálomnak.
Állítólag ez az indiai vírus sokkal veszélyesebb és az oltás sem véd ellene.
Kezdek szorongani már.
Ti hogy vagytok ezzel?
"Állítólag ez az indiai vírus sokkal veszélyesebb és az oltás sem véd ellene."
Egyrészt tudjuk az elmúlt egy év alapján, hogy ezek az állítólagok mit jelentenek: azt jelenti, hogy semmit nem tudnak róla.
Másfelől persze, hogy veszélyesebb, Indiában, ahol komolyan vehető egészségügyi ellátás rengeteg helyen nincs, a miniszterelnök tömegek előtt tartott kampánybeszédeket hetekkel ezelőtt, és hadd ne soroljam, hogy milyen állapotok vannak.
Persze, hogy megy az ijesztgetés, most mindenképp rá akarják venni az embereket az oltásra, de hát látszik, hogy nem megy. Még annyit, hogy ha tényleg évente/félévente lesz majd egy új mutáns, amire az eddigi oltások hatástalanok, akkor azonnal fel kell oldani az összes korlátozást, és együtt kell élni a vírussal (az idősek, krónikus betegek rendszeres oltása mellett), mert ezek az embertelen körülmények nem tarthatók fönn évtizedekig.
Hidd el, senki se akarja, de ha muszáj lesz, akkor lehet, hogy még a korábbiaknál is szigorúbb intézkedések jönnek.
Komolyabb határzár, kötelező oltások stb.
Talán Magyarországnak nagyobb szerencséje lesz a kínai vakcina miatt, majd meglátjuk. Olyan nincs, hogy egy mutáció miatt a teljes elölt vírust tartalmazó vakcina teljesen hatástalan legyen.
Szerintem nagyon ijesztő. Kár volt ezt a cikket elolvasnom.
Sose lesz normális életünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!