Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan aki bevan oltva...

Van olyan aki bevan oltva mégis megfertőzödött a koronavírussal egész durvan?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki állítólag lélegeztetőgépre került 2 oltás után...

2021. jún. 20. 23:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%

A legjobb barátom édesanyja be van oltva Pfeizerrel, mégis tegnap pozitív tesztet produkált, + ki sem tud kelni az ágyból.

A papámnak pedig a második Pfeizer oltás óta ugrál a cukra illetve a vérnyomása, ma vitték be a kórházba.

Furcsa, hogy az elvileg lesajnált Szputnyikról semmi ilyen nem hallani, ellenben a kínai vakcinabelcikeg csak placebó, a Pfeirerröl pedig nagyon sok rosszat olvastam.

2021. jún. 21. 09:41
 12/37 A kérdező kommentje:
Kicsit offolok de én szerintem a molnupiravir hozza el a megváltást,és a régi életünket!!!!
2021. jún. 21. 21:15
 13/37 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a 'régi' életünket nem az oltás vagy egy gyógyszer hozza meg.

Érdekes hír például, hogy a rák elleni vakcinát éppen most kezdték el tesztelni.

Kicsit fel kellene ébredni és a szemellenzőn átnézni, akkor lehetne látni, hogy senki nem akarja megvédeni a lakosságot sőt személy szerint senkit nem akarnak megvédeni.

2021. jún. 22. 08:59
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

A kínai vakcina nem placebo, csak nem félmillió időst kellett volna beoltani vele, akiknél hígfost nem ér.

Én - fiatal vagyok - kínait kaptam, mivel korábban csak az volt, most pedig pontosan olyan antitest szintet mértem, mint más vakcinával oltott munkatársaim.

2021. jún. 24. 16:02
 15/37 anonim ***** válasza:
90%

14

És akinek nem optimálisan működik az immunrendszere?

2021. jún. 24. 17:34
 16/37 anonim ***** válasza:
7%

Hagyjuk már , az hogy valaki ék ugrál a vércukorszintje nem az oltás miatt van.

Akinek felnőtt korában alakul ki cukor betegség az az egészségtelen táplálkozás miatt van. Egy èletszeru példa: mennyire elfogadott és normális mikor egymás után megiszik az ember vagy 4-5 korsó/doboz sört. Egy idő után feladja a hasnyálmirigy,nem bírja egyensúlyban tartani a vércukor szintet.

Helyes diétaval meg lehet "gyógyulni" belőle

2021. júl. 1. 14:42
 17/37 anonim ***** válasza:
46%
16 tehát van bizonyítékod hogy a nagyapja egészségtelenül élt, és azért van.
2021. júl. 2. 09:44
 18/37 anonim ***** válasza:
65%

16-os, egy névtelen senkinek tartalak, és abban is biztos vagyok, hogy neked az óvszerben kellett volna annó maradnod, de ha már megszülettél, felajánlom, hogy találkozzunk, elmegyünk a kórházba, te megnézed a leleteket, a vizsgálatok eredményét, töltesz időt a nagyapámmal, hogy meggyőződhess arról, hogy nem él égészségtelenül.

De mivel buta vagy, ezért úgy sem fognád fel, mert úgy véded a vakcinákat, mintha a saját gyereked lenne, annak ellenére is, hogy már nagyon sokan megerősítették, hogy sok esetben okoz mellékhatásokat, de igen ez biztos csak véletlenül pont az oltás után jött létre :D

Az meg, hogy ismeretlenül kb alkoholistának beállítod egy idegen ember családtagját, hát barátom te egy igazi barom vagy, viszont ahogyan korábban említettem, írj nyugodtan, szívesen megimerek ilyen embereket mint te :)

(Feltéve ha nem csak egy netes harcos vagy ugyebár)

2021. júl. 2. 09:53
 19/37 anonim ***** válasza:
48%

Én azt gondolom, hogy ha immunrendszeri zavart okozott az oltás, akkor azt egy fertőzés is okozhatta volna, mondjuk pár héttel vagy hónappal később...

Még mindig nagyságrendekkel biztonságosabb a vakcina, mint a fertőzés.

Bár tudom, sokak szerint összefogott az ázsiai, nem demokratikus Kína, az európai-ázsiai, nem demokratikus Oroszország, a demokratikus, európai Anglia és a demokratikus, amerikai USA összefogott, és mindannyian szándékosan olyan vakcinát gyártottak, amelyek ártanak, de zömében nem azonnal, hanem elindítanak egy most még tünetmentes, káros folyamatot a szervezetben.

2021. júl. 2. 09:59
 20/37 anonim ***** válasza:
30%

Magyarázd már el nekem, az oltás hogyan tudja befolyásolni a vércukorszintet?

Mutassák akkor egy orvosi diagnózist,ami leírja az oltás vércukorszintre hatással van.

Elárulom nem fogsz kapni. Mert nem lehet összefüggésbe hozni.

2021. júl. 2. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!