Van olyan aki bevan oltva mégis megfertőzödött a koronavírussal egész durvan?
A legjobb barátom édesanyja be van oltva Pfeizerrel, mégis tegnap pozitív tesztet produkált, + ki sem tud kelni az ágyból.
A papámnak pedig a második Pfeizer oltás óta ugrál a cukra illetve a vérnyomása, ma vitték be a kórházba.
Furcsa, hogy az elvileg lesajnált Szputnyikról semmi ilyen nem hallani, ellenben a kínai vakcinabelcikeg csak placebó, a Pfeirerröl pedig nagyon sok rosszat olvastam.
Szerintem a 'régi' életünket nem az oltás vagy egy gyógyszer hozza meg.
Érdekes hír például, hogy a rák elleni vakcinát éppen most kezdték el tesztelni.
Kicsit fel kellene ébredni és a szemellenzőn átnézni, akkor lehetne látni, hogy senki nem akarja megvédeni a lakosságot sőt személy szerint senkit nem akarnak megvédeni.
A kínai vakcina nem placebo, csak nem félmillió időst kellett volna beoltani vele, akiknél hígfost nem ér.
Én - fiatal vagyok - kínait kaptam, mivel korábban csak az volt, most pedig pontosan olyan antitest szintet mértem, mint más vakcinával oltott munkatársaim.
14
És akinek nem optimálisan működik az immunrendszere?
Hagyjuk már , az hogy valaki ék ugrál a vércukorszintje nem az oltás miatt van.
Akinek felnőtt korában alakul ki cukor betegség az az egészségtelen táplálkozás miatt van. Egy èletszeru példa: mennyire elfogadott és normális mikor egymás után megiszik az ember vagy 4-5 korsó/doboz sört. Egy idő után feladja a hasnyálmirigy,nem bírja egyensúlyban tartani a vércukor szintet.
Helyes diétaval meg lehet "gyógyulni" belőle
16-os, egy névtelen senkinek tartalak, és abban is biztos vagyok, hogy neked az óvszerben kellett volna annó maradnod, de ha már megszülettél, felajánlom, hogy találkozzunk, elmegyünk a kórházba, te megnézed a leleteket, a vizsgálatok eredményét, töltesz időt a nagyapámmal, hogy meggyőződhess arról, hogy nem él égészségtelenül.
De mivel buta vagy, ezért úgy sem fognád fel, mert úgy véded a vakcinákat, mintha a saját gyereked lenne, annak ellenére is, hogy már nagyon sokan megerősítették, hogy sok esetben okoz mellékhatásokat, de igen ez biztos csak véletlenül pont az oltás után jött létre :D
Az meg, hogy ismeretlenül kb alkoholistának beállítod egy idegen ember családtagját, hát barátom te egy igazi barom vagy, viszont ahogyan korábban említettem, írj nyugodtan, szívesen megimerek ilyen embereket mint te :)
(Feltéve ha nem csak egy netes harcos vagy ugyebár)
Én azt gondolom, hogy ha immunrendszeri zavart okozott az oltás, akkor azt egy fertőzés is okozhatta volna, mondjuk pár héttel vagy hónappal később...
Még mindig nagyságrendekkel biztonságosabb a vakcina, mint a fertőzés.
Bár tudom, sokak szerint összefogott az ázsiai, nem demokratikus Kína, az európai-ázsiai, nem demokratikus Oroszország, a demokratikus, európai Anglia és a demokratikus, amerikai USA összefogott, és mindannyian szándékosan olyan vakcinát gyártottak, amelyek ártanak, de zömében nem azonnal, hanem elindítanak egy most még tünetmentes, káros folyamatot a szervezetben.
Magyarázd már el nekem, az oltás hogyan tudja befolyásolni a vércukorszintet?
Mutassák akkor egy orvosi diagnózist,ami leírja az oltás vércukorszintre hatással van.
Elárulom nem fogsz kapni. Mert nem lehet összefüggésbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!