Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a francért zavarja némelyik...

Mi a francért zavarja némelyik embert, ha a másik nem oltatja be magát?

Figyelt kérdés
Engem, mint oltatlant egyáltalán nem érdekel, ha valaki úgy dönt, hogy beoltatja magát covid ellen. Ellenben az a tapasztalat, hogy az oltáspártiak lenézik, kigúnyolják, sértegetik, mindenféle konteósnak meg laposföld-hívőnek(?) nevezik azokat, akik valamilyen okból nem oltatják be magukat. Az ilyen embereknek ilyenkor mi a problémája? Ha ő beoltatja magát, akkor ő elméletileg védve van. Most ő ennyire aggódik értem? Vagy már megint csak a tipikusan magyarokra jellemző egymással szembeni ellenségeskedés és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodásmód beszél belőlük?

2021. jún. 13. 13:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
100%
60 Senki nem állította az ellenkezőjét.
2021. jún. 15. 07:58
 62/68 anonim ***** válasza:
79%

53:

"mert az internetes oldalakra ez nem igaz egy az egyben, ugye? Dehogynem."

Igen igaz. Ezért is mondom hogy mindenkinek saját magának kell ebből a katyvaszból kiszűrni valami információt ami alapján dönthet. Mindegy mit mond a szakértő mert az is ugyanúgy befolyásolt. Manapság simán előfordulhat hogy az "álhír" az igaz és a "hivatalos hír" a hazugság, és persze fordítva is.

Pont emiatt hülyeség lenézni a "netvirológusokat" mert ők is csak próbálnak saját kútfőből az életüket befolyásoló lehető legjobb döntést meghozni. Az a "szakértő" aki nem vállal felelősséget a kijelentéseiért az nekem egy senki.

Ha ráddől a házad, az építészt börtönbe zárják. Ha egy ráderőszakolt vakcinától bajod lesz, akkor meg csak te vagy a felelős. Ez így komolyan szerinted rendben van?!?!?

Azért nincsenek "jobban tudó netépítészek" mert a rendes szakértők felelősséggel tartoznak a szakértelmük helyességéért.

A covid vakcinákban is talán bíznék ha ugyanígy járnának el.

2021. jún. 15. 09:57
 63/68 anonim ***** válasza:

#62 persze, ezt értem. Csak az embereknek kéne azt megérteni (tisztelet a kivételnek), hogy azért, mert ő magának kiszűrt valamilyen információt, az lehet hogy vagy igaz vagy nem, és nem kéne mindenáron ráerőltetni másokra, miközben senki és semmi nem garantálja, hogy az (lesz) a valóság. Aztán ha a másik nem "idomul" az ő nézeteihez, akkor olyan stílusban beszélnek, mintha azt a másik embert a seggükből rántgatták volna ki. Ez itt a baj.

Nyilván nincs rendben, nem mondtam ilyet. Ettől függetlenül én is döntöttem valahogy, és igenis elvárom, hogy mások tartsák tiszteletben. Azt hiszem, ez egy alapvető emberi dolognak kéne hogy legyen, de közben a 80%-ból hiányzik.

2021. jún. 15. 20:24
 64/68 anonim ***** válasza:
0%

63: Természetesen. Viszont én eddig csak olyat tapasztaltam, hogy az oltott próbálta ráerőszakolni az oltatlanra a véleményét, nem fordítva, pedig mindkettő csak a neten tájékozódott. Ugyanúgy kiderülhet idővel, hogy az oltott tévedett, ilyen időket élünk hogy lassan senkiben nem lehet már bízni.

Tőlem is kizárólag oltott vagy már regisztrált kérdezte csak hogy be vagyok-e oltva. Volt olyan is aki csak távoli ismerős akivel ritkán találkozok, mégis ez volt az első kérdése felém! Mi a franc köze van hozzá bárkinek is? Nekem eszembe nem jutna! Jó hogy nem már azt kérdezi hányszor dugok a feleségemmel egy héten és milyen pózban!

Ez kb olyan mint ahogy mindenki kivan a vegánokra, pedig eddig még csak olyat láttam hogy normál kajás csesztetett vegánt! Fordítva csak reakcióként láttam beszólást.

Ugyanez van a melegekkel is.

Ez olyan mintha valaki nem a mainstream szerint él, az valahogy annyira irritálja a mainstreameseket hogy azonnal megpróbálják a "disszidenseket" megtéríteni. Ennyire bizonytalanak lennének a saját döntéseikben? Eddig meg voltak győződve arról hogy amit ők csinálnak, csak az a jó, és ezt a világképet összetörik azok akik másképp is köszönik de boldogok és rendesen tudnak élni? Nem követve mások diktátumát?

2021. jún. 15. 21:56
 65/68 anonim ***** válasza:

64 Én találkoztam már a fordított esettel is elég sokszor :/

Ismerős tőlem ilyet még nem kérdezett :D

Húú a vegán étrendbe ne menjünk bele, én a táplálkozás terén vagyok tájékozott, és hát na. Tényleg nem akarok ebbe belemenni :D

Azt akarod mondani, hogy a heterok cseszegetik csak a melegeket? Hát ne is haragudj, de amíg felvonulást szerveznek maguknak, hogy mutogathassák magukat (ami ugye nem a normális, mert a normális a nemzőképes egyed), és miattuk kell utcákat lezárni, a közlekedést megbénítani... Mert ők éppen tömeges magamutogatást rendeznek... A heterók se vonulnak fel, hogy hé nézzétek, ilyen is van :D Hozzáteszem, semmi bajom nincs a melegekkel, amíg csendben elvannak az életükben. De ez, hogy már a csapból is ez folyik, ez kicsit sok már nekem.

2021. jún. 15. 23:08
 66/68 anonim ***** válasza:
24%

Látom itt is nagy a tájékozatlanság. A homoszexualitásnak több oka is lehet, de a leggyakoribb az genetikai! Majdnem 10% és csak az elmúlt 30-40 évben derült erre fény: ugyanaz a genetikai elváltozás ami pl férfiakban homoszexuális hajlamot okoz, az a nőkben fokozott szexuális vonzerőt és termékenységet okoz ill. fordítva. Így tud stabilan évmilliókon át is fennmaradni a homo gén, mivel az ellenkező nemű tesóknál megnöveli a szaporodás esélyét.

Tehát ez igenis "normális", úgymond a szupervonzóság "ára". Sok ilyen kettős dolog van a természetben, pl az Afrikában gyakori vérelváltozás (sickle cell anemia, magyarul nem tudom a nevét) amitől az ember a 40es éveiben vszeg meghal, de mégis megéri mert ezzel az elváltozással immunis lesz a maláriára, és emiatt marad fenn ez a gén.

Tehát ez egy természetes dolog, mindig is létezett, az ókorban ráadásul teljesen elfogadott volt (és vszeg azelőtt is), tehát annyira "abnormális" mint amennyire abnormális a szőke haj vagy a kék szem.

Az hogy nem szaporodnak? Nézz csak körül az állatvilágban! Gyakran kizárólag a domináns hímek szaporodnak, a többinek esélye sincs. Ennél azért így is jobban állunk!

Az hogy most felvonulgatnak az teljesen természetes ennyi elnyomás és diszkrimináció után. A vasfüggöny leomlása után mindenki jött-ment mint egy őrült egy darabig, amíg az újdonság le nem csengett, aztán normalizálódott idővel. Szerintem itt is hasonló a helyzet, de hát mint látjuk nem tud lecsengeni mert most is egy újabb törvényt hoztak ellenük.

Addig fog a csapból is folyni amíg nem oldódik meg a helyzet

2021. jún. 15. 23:41
 67/68 anonim ***** válasza:
0%
franc tudja mert ő megtette énmeg nem ha problémája van mondja meg lehet leszarom amit mond lehet elküldöm a francba
2021. jún. 16. 03:12
 68/68 anonim ***** válasza:
59%
A homo osztja a tudást. Ember, ez a kérdés a covid oltásról szól! Istenem...
2021. jún. 16. 08:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!