Mi a francért zavarja némelyik embert, ha a másik nem oltatja be magát?
Figyelt kérdés
Engem, mint oltatlant egyáltalán nem érdekel, ha valaki úgy dönt, hogy beoltatja magát covid ellen. Ellenben az a tapasztalat, hogy az oltáspártiak lenézik, kigúnyolják, sértegetik, mindenféle konteósnak meg laposföld-hívőnek(?) nevezik azokat, akik valamilyen okból nem oltatják be magukat. Az ilyen embereknek ilyenkor mi a problémája? Ha ő beoltatja magát, akkor ő elméletileg védve van. Most ő ennyire aggódik értem? Vagy már megint csak a tipikusan magyarokra jellemző egymással szembeni ellenségeskedés és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodásmód beszél belőlük?2021. jún. 13. 13:01
31/68 anonim válasza:
29-es vagyok, nekem munkahelyen szóloganak be. Megkérdezik, mondom igen, és onnan kezdve jön az ugatás.
amúgy nem Magyarországon élek, és itt nincs ez a kártya dolog, hogy csak oltott mehet kocsmába meg hasonlók. Ha van maszkod, mehetsz.
32/68 anonim válasza:
#30 https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__111..
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
A második linknél a 14-es. Az tipikusan arra élvez, hogy beírja a legtöbb kérdéshez, hogy mindenki retteg :D Szegény hülye.
33/68 anonim válasza:
Amúgy van még pár, csak nem volt kedvem visszakeresni.
34/68 anonim válasza:
30-as Ezekben a nem oltott ekézi az oltottakat, és osztja az észt miért olyan buták hogy beadatják önmaguknak a kisérleti vakcinát? Mert én nem látom ezt a kérdésekben. Sőt a való életben sem tapasztalok ilyet. Pont ez a lényeg, amellett hogy az oltatlanokat szívatják a kártyával még ők a gonosz emberek is hogy nem oltatnak. Mert miattatok mutálódik, halnak meg mások, a lezárás, sőt a világ összes baja miatattok... Ez egy beteg társadalom kórképe!
35/68 anonim válasza:
Ja, és egy önkéntesen választható oltásról beszélünk!
36/68 anonim válasza:
Amúgy el tudom képzelni, hogy akinél gondot okozott a COVID elleni oltás (sokízületi gyulladás, fél arc lebénulása, szívizomgyulladás), annak eleve nem volt teljesen optimális az immunrendszere, így ha az oltás nincs, akkor is összezavarodik az immunrendszer, csak lehet, hogy fél év múlva egy nátha után.
37/68 anonim válasza:
Én meg el tudom képzelni ha nem lettek volna oltások, akkor is ennyi halott lett volna mert akinek nem volt teljesen optimális az immunrendszere úgyis meghalt volna.
38/68 anonim válasza:
37
Nem, mert az oltás megtanítja védekezni az immunrendszert, lásd torokgyík, skarlát, mumpsz, feketehimlő, járványos gyermekbénulás esete.
39/68 anonim válasza:
Sajnos jogos a kérdés. Elvileg őket úgyis megvédi a csodaszérumuk, és ha annyira útálja az oltatlanokat, hogy ilyen alpári módon nyilatkozik róluk és a halálukat kívánja, akkor miért baj az neki hogy meghal a koronavírusban? Ez eléggé ellentmondásos. De szerintem csak simán a gyűlölet van mögötte, illetve az irigység, hogy ő retteget, a másik meg le sem szarta és mégsem lett baja. Micsoda igazságtalanság ez, ergó pusztulnia kell az ilyeneknek.
40/68 anonim válasza:
#36: De akkor annak sem, aki a covidtól lett beteg, ergó mégiscsak felesleges a vakcina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!